Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 29 Mayıs 2016

Kendimi feda ettim!

Selda hanım, sizinle kadın kadına konuşmak istedim. Çünkü derdini anlatıyorsun arkandan dedikodunu ediyorlar. Benim sorunum kocam. Aslında ikinci eşim ve dayımın oğlu. Annem rahmetli, "İlkinde yabancıya gittin, binbir türlü huyu çıktı, hiç olmadık bunu çocukluğundan biliyoruz evlen" dedi, evlendim. Biraz da, önceki eşimden doğan kızıma babalık eder diye düşündüm. Hakkını yemeyeyim iyi baba oldu ama ya ben... 23 yaşımdan beri dünyanın en mutsuz kadınıyım. Rumuz; Necla Y.

S.U CEVAP; Genelde kadın okurlarımız dertlerini uzun anlatırlar. Ama siz mutsuzluğunuzun nedenlerini yazmamışsınız. Lütfen biraz bundan söz eder misiniz, bakalım nasıl çözüm bulacağız...

MUTLULUK YARATABİLİRSİNİZ!
Önce evladınız 'emin ellerde', buna sevinin. Ayrıca şiddet-ihanet ve benzeri durumlar yoksa; kızınızın anne sevgisi sizi ayakta tutabilir, mutluluğunuzu bu temele dayandırın. Bırakın eşiniz de kendi kendine yaşasın.

KADINLARI ANLAYAN BERİ GELSİN
Selda abla kafayı yiyeceğim. Sabah oturdum internetin başına herkese 'kız arkadaşımı şikayet ediyorum!' Yemin ediyorum böylesini duymamışsındır. Kıskançlık onda, dediğim dedik onda, yalan dolan onda, kızınca küfür etmek, üstüme yürüyüp cırmalamak onda... Ay görseniz bir de çirkin! Ama sor bakalım neden bırakmıyorum? Aşığım abla deli gibi aşığım! Şimdi soruyorum; ne yapayım? Rumuz; Temel Reis

S.U CEVAP; Allah iyiliğini versin çocuk. İkinizi gözümün önüne getirdim de, sanırsın tiyatro izledim. Bilirsin piyesler 'al gülüm ver gülüm'den çok, sizinki gibi manyakça ilişkileri konu eder ve çok eğlencelidir. Ya, 'ben bilmem beyim bilir' uyuzluğunda bir kız olaydı.