Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 1 Mayıs 2016

Lütfen ayrıl demeyin!

Selda abla sevdiğim kız madde kullanıyor. Kendi gurubumda tanıştım, aslında yoksul bir ailesi var. İlişkimiz önce acımayla başladı sonra bir baktım ki aşık olmuşum. Ailem onunla görüşmemi istemiyor, bağımlı olduğunu da bilmiyorlar. Hak verirsiniz ki bu gibi şeyleri ailemle paylaşamıyorum. Biliyorum siz de 'hemen bırak' diyeceksiniz ama aşka saygınız olduğunu söylemiştiniz bir keresinde... Başka ne yapabilirim? Rumuz: Tevfik

S.U. CEVAP: Üzgünüm gerçekten ayrılın diyeceğim. Evet aşka saygım var ama madde bağımlılığına karşı da büyük bir nefretim var. Ayrıca şunu da bilirim, akadaşını bu illetten kurtarmaya aşk filan yetmez.

TEDAVİ OLMASI GEREKİR
Hatta seni de o bataklığa sürükleyebilir. Yapman gereken, bir an önce bu durumu ailenle paylaşıp ve el ele verip o kızcağıza yardım etmek olmalı. Böylece duyduğun sevgi, birinin hayatını kurtaracak düşünsene...

OĞLUMU KENDİNE BENZETTİ
Selda hanım, eşimin çapkınlığından çok çektim. Ömrümün yarısı elimde valiz baba evinde geçti. Eşim artık yaşını başını aldı ama bu sefer de oğlumuzu 'kötü yola' itiyor. Dükkanımız var, oğlanı kadınlarla buluşturuyormuş. Zaten hep söyler, "Bir erkeğe 4 kadın gerekir" diye. Gelinim çok mükemmel bir kız, ona da söyleyemiyorum... Rumuz: Seval S.

S.U. CEVAP: Böyle kocaları pataklamak için yeminle tim kurmak istiyorum. Kadınlardan oluşsun ve şehir şehir dolaşıp o kokuşmuş kafalarına 'tek eşliliği' bir güzel kabul ettirelim. Sizin 'kuduruğa' gelince, yaşadıklarınızı gelininizin de yaşamasına asla izin vermeyin. Olgun bir kızsa oturup anlatın ve birlikte mücadele edin.