Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 29 Kasım 2015

Şeytan diyor ki

Selda abla ben 17 yaşında evlendim, bir kızım oldu. Sonra eşim anasının dizinin dibinde kaldı ben evi terk ettim. Şimdi biriyle görüşüyorum, aramızda nikah kıyacağız. Çünkü bunun ailesi de beni istemiyor. Hakkımda kötü dedikodular çıkardılar. Kaynım olacak adamı üstüme yolladılar. Tek suçum dul olmak. Aslında evlenmekten her an vazgeçebilirim, oğlanın aşkından ölmüyorum neticede. Ama şeytan diyor ki "Oğullarıyla evlen, hepsine hayatı zehir et, sonra da boşa gitsin!" RUMUZ; GÜLDEN L.

S.U. CEVAP; Her ne kadar bazılarımızın hikayesi, insanoğlunun kurguladığı öykülerden çok daha inanılmaz olsa da, ne sen Hülya Koçyiğit'sin, ne de o Ediz Hun. Tabii hayatlarımız da eski Yeşilçam filmi değil.

'DEVŞİR- AKIL-BAŞ'
Bence bu kelimelerden bir cümle kur ve kendine gel. Malum ortada bir çocuk var ve seni örnek alarak büyüyecek. Onu da bu kötü oyunun içine sürükleme. Hadi benim güzel kızım.

RUHEN EZİLİR MİYİM?
Selda abla 24 yaşındayım insanlarla iletişim kuramıyorum. Biriyle tanışsam hemen bir terleme geliyor, söyleyeceğim kelimeler ağzımdan çıkmıyor tutulup kalıyorum. Psikoloğa gittim, 'aynı yaşta bir kız kuzenim var, ikiz gibi birlikte gittik okula, oğlanları filan döverdi. Çok sosyaldi, beni kötü etkilemiş olabilirmiş!' Şimdi ailelerimiz bu kuzenle beni evlendirmek istiyor. Rumuz; Yalnız

S.U. CEVAP; Belli ki ortada aşk filan yok. Sen zaten önce psikolojik sorunlarını çözmelisin. Ve ruh sağlığına kavuşmadan da evlenme. Hele o kuzenle asla! Yuva kurmak çocuk oyuncağı değil. 'Yakın akraba evliliğinin sakıncalarından' söz etmedim bile.