Tarihi 29 Mayıs 2017

Özgürlüğe son 1 hafta

Geçen hafta Deniz Seki konuşuldu yine... Hem de iki ayrı haberle...
Haftaya sadece onu ve cezaevinde geçirdiği 2 buçuk yılı yazacağım. Daha doğrusu evinden çıktığı 30 Mayıs 2014'ü ve 36 aydır şahit olduklarımı… Kimse düşünmeden yorum yapıyor.
Kendinizi onun yerine koysanıza. Hasta olduğunuz zaman bile bütün günü evde geçirseniz sokağa çıkıp hava almak istiyorsunuz. O ise ufacık yarı karanlık bir alanda 2.5 yıldır özgürlük için gün sayıyor. 36 aydır evine uğramamış bir kadından bahsediyoruz. Neler olabilir bir düşünün. Şükür ki Deniz'in hayatında hiçbir aksaklık.
Her şey muhasebecisinin, avukatının ve asistanının kontrolünde… Ne arabasına ne de başka bir şeye haciz geldi.
Sadece bir apartman aidatı var. Zaten o sitede de kendisi oturmuyor… Deniz'in evi Sarıyer'de, bahsi geçen lüks site ise Maslak'ta… Bu durumla şu an avukatı ilgileniyor.
Az kaldı Deniz bir çıksın, her şeyi kendisi anlatacaktır…

ÜNLÜLERİ BULUŞTURAN PARTİ
Her yaz başı Çeşme' de muhteşem bir organizasyona katılıyorum. Her yıl diyorum; çünkü BeStyle dergisinin 'yaza merhaba' partisini kaçırmak istemiyorum.
Üç gün o kadar keyifli geçiyor ki; benim gibi bulunduğu ortamı her iki saatte bir değiştirmek isteyen biri bile sürekli eğlenebiliyor. Her şeyi misafirlerinin eğlenmesi ve rahatlığı üzerine kurgulayan BeStyle dergisine ne kadar teşekkür etsem az.
Yine Türkiye'nin en ünlü oyuncularını ve markalarını ağırladılar. Birce Akalay, Gökçe Bahadır ve Barış Kılıç, benim kadar eğlenen isimlerin başında geliyor.
Arka arkaya yaptıkları ünlü kapaklarıyla fark yaratan BeStyle dergisi ekibi, bu partiyle başarılarını kutlamış oldu. Seneye şimdiden parti için hazırım…

GENÇ YETENEKLER
Dedim ya partide birbirinden ünlü oyuncular vardı. Oyunculuğuna hayran kaldığım kadar insanlığını da sevdiğim Barış Kılıç ise partinin en cool adamıydı. Yüzünde gülümseme olmasa bile gözlerinin içi gülüyordu. Hali, tavrı ve kıyafeti ile tüm parti boyunca en eğlenen çok adamıydı. Ve bu partide iki muhteşem adam daha tanıdım. İkisi de oyuncu. İleride bence mesleklerinde inanılmaz yerlere gelecekler. Bu, partiye katılanlarının da ortak kararıydı.
Biri TRT'deki Lise Devriyesi'nde oynayan Uğur Karabulut... Kendisi, Müjdat Gezen Konservatuarı mezunu ve 10'a yakın projede yer almış.
Diğeri de Selahattin Paşalı. Onu önümüzdeki günlerde ekranda 'Kalp Atışı' dizisinde göreceğiz. Kendisi, Craft Atölye öğrencilerinden... Zaten Craft Atölye'den asla boş biri çıkmıyor. Adamda öyle bir star ışığı var ki eminim yeni sezonda ondan çok bahsedeceğiz.
Bu iki adam da oyunculuğa kalplerini koymuşlar ve bu işte başarılı olmayı yürekten istemişler. İstemek başarmanın yarısıdır. Şansları bol olsun…

BERKAY BOMBA GİBİ GELİYOR
'Lolita', 'Ömrümün Yarı Kalanı', 'Ele İnat', 'İzmirli', 'İnanırım', 'Gel Gel' ve 'Aşktan Fazla' gibi birçok hitin sahibi olan Berkay, geçtiğimiz yıl 'AraBest' adını verdiği albümüyle de tam not almıştı.
Berkay, geçtiğimiz gün 'Yansıma' adlı yeni albümünü sevenleriyle buluşturdu.
'Yansıma'da Alper Atakan, Çağrı Telkıvıran, Fatih Doğangil, Isra Gülümser, Murat Güneş, Sezen Aksu, Sinan Akçıl, Soner Sarıkabadayı ve Yılmaz Taner gibi isimler yer alıyor. Sözü ve müziği Berkay'a ait şarkıların düzenlemelerinde ise Alper Atakan, Çağrı Telkıvıran, Erhan Bayrak ve Ozan Çolakoğlu imzaları var.
Benim favori şarkılarım 'Yaz' ve 'Bu Kadar mı?' Benden söylemesi, bu yaz Berkay şarkılarını yine çok dinleyeceğiz.