Tarihi 28 Ağustos 2016

Evli, mutlu, çocuklu

Geçen hafta magazin dünyasının üç ünlü erkeği bekarlığa veda etti. Gökhan Tepe, Berk Oktay ve Emre Aydın aynı gün evlendi. Magazin gündemi ilk defa üç ünlünün düğün ve nikahlarına aynı gün şahitlik etti. Nikah gününün aynı güne gelmesi şans eseri oldu. Ama bu üç yakışıklının da sevdikleri kadınlarla evlendiklerini çok iyi biliyorum.
Eskidenmiş o "Aman ünlü erkek evlenmez; şöhreti biter, hayranları azalır" söylentileri. Zaman değişti. Şöyle bir baktığımızda daha önce evlenen hiçbir ünlü erkeğin şöhretinin bitmediğini görüyoruz.
Eskiden saklanmak, gizlenmek, kendini göstermemek önemliydi. Hatta hatırlayın, koruma ordularıyla gezilirdi. Şimdi çok az ünlünün yanında koruma var.
Sosyal medya hayatımıza girdi gireli ve akıllı telefonlarda fotoğraf çekme özelliği olduğundan beri kimse bir şeyi saklamaz oldu. Hal böyle olunca da aşkları, ayrılıkları, barışmaları bir şekilde takip ediliyor; herkes her şeyi biliyor.
Evlilik, aile olmak önemli… Umarım herkes mutlu olur ve en yakın zamanda bu üçlü mutluluklarını çocukla pekiştirir.

YA TUTARSA?
Şans oyunlarına ne kadar inanırsınız bilmem; ama ben arada içime doğdukça oynarım. Hem de bilip bilmeden… Bugüne kadar hiç kazanmadım. En çok sayısal loto oynarım.
Geçen gün internette arama motoruna 'sayısal loto' diye yazdım ve karşıma "Ankara Yenimahalle'ye son 3 yılda 18'inci kez piyango vurdu" diye bir yazı çıktı. Çok şaşırdım. İlgimi çekti ve haberin ayrıntılarına baktım. Gerçekten de son 3 yılın kazananı orası... Suyundan mıdır, havasından mıdır çözemedim; ama gerçekten ilginç… Ankara'ya ilk gidişimde hiç üşenmeden Yenimahalle'ye uğrayıp orada sayısal loto oynayıp şansımı deniyor olacağım.

MAGAZİNİN CİLVESİ
Ünlü olmak çok zor iş… Dışarıdan size öyle gelmeyebilir; ama gerçekten ünlü isimlere hizmet veren biri olarak söylüyorum ki işleri çok zor. Özel hayat diye bir şey yok. Ayrıca elinde telefon olan herkes paparazzi… Geçenlerde bir haber okudum. Haberi okuduğumda "Kesin kardeşidir" dedim.
Ama haberin verilişine bakın:
"Burak Özçivit, sevgilisi Fahriye Evcen'in reklam yüzü olduğu kozmetik firmasının çekimlerinde olduğu sırada teknesiyle Boğaz'a açıldı. Anadoluhisarı'nda kıyıya yanaşan ünlü oyuncu yanındaki iki kişiye etrafı kolaçan ettirdi. Sonra da marinada saatlerdir gergin şekilde, kendisini bekleyen 20'li yaşlardaki genç kadını tekneye aldı.
Samimi kucaklaşmanın ardından dümene geçen Özçivit, tekneyi Boğaz'a doğru sürerek gözden kayboldu." Bu haber gazetelerde çıkınca Burak Özçivit, sosyal medya hesabından, "O benim kız kardeşim, canım, her şeyim.
İstediğim gibi sarılırım. Arkadaşlar yaptığınız habere biraz daha dikkat edin lütfen…" notunu paylaştı.
Haberi biraz cazip hale getirmek gerekiyor, kuru kuru haber olmaz. Şu aralar magazin gündemi de boş. O yüzden tatlı tatlı, kimseyi acıtmadan yapılan haberler güzel… Ama Burak Özçivit'in ve Fahriye Evcen'in hayranlarının haberi ilk okuduklarındaki tepkilerini düşünemiyorum.
Ünlü olunca bu haberlerle karşılaşıyorsun. Magazinin de cilvesi bu…

EĞLENCE SEVERLERE MÜJDE!
Ünlü menajer Stelyo Pipis'in sahibi olduğu ve 3 yıl önce Beyoğlu'nun simgelerinden biri olan tarihi Elhamra Sineması'nda yer alan eğlence kulübü Chanta, yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak. Harbiye'de Divan Otel'in biraz ilerisinde önümüzdeki hafta 'Chanta Vip Club' adıyla açılacak mekan, Türkçe müzik severlerin yine ilgi odağı olacak.
İstanbul gece hayatının en özgün ve renkli eğlencelerine ev sahipliği yapacak olan Cahnta Vip Club; çarşamba, cuma ve cumartesi günleri açık olacak. Ayrıca mekanın müzik direktörlüğünü DJ Tolga Gündüz yapacak.
Bol bol sürprizlerle karşılaşacağınız bu mekan, eğlence vadediyor…