Oktay DERELİOĞLU

OKTAY DERELİOĞLU

Tarihi 29 Ağustos 2015

Çilingir Oğuzhan

Beşiktaş, Trabzon maçı sonrası Antep'te maça biraz moral bozukluğuyla başladı. İlk yarıda etkisizdi. Bazı birkaç pozisyon girişimlerinde olsa da açılış maçındaki Beşiktaş sahada yoktu. İlk yarıda Antep de golü bulabilirdi ama maçın ilk yarısı özetle çok sıkıcı geçti. İkinci yarıda her geçen dakika Gaziantep'in lehine işliyordu. Çünkü Bursaspor deplasmanında da aldığı 3 puanla sanki maçın gidişatı berabere bitecek gibi bir hava esiyordu. Taa ki Oğuzhan'ın 76. dakikada kilidi açana kadar. Maçın seyri bir anda 180 derece döndü.

GÖKHAN TÖRE COŞTU
Defansif bir Gaziantep'ten sonra golle beraber açık futbol oynandı.
Bunun akabinde ise Gökhan Töre geceye damgasını vurdu. Olcay ve Kerim Frei'ye attırdığı goller tam bir takım oyuncusunun ne denli profesyonel hareket etmesinin bir göstergesiydi. Beşiktaş bir anda maçı 4-0'lık skora getirerek izleyenlerin hiç de beklmediği bir skoru bir anda yakalayarak taraftarını mutlu etti.

GOMEZ ORTADA YOK
Mario Gomez, eksiklikleri var. Hem fizik olarak hem de takıma uyum açısından eksikleri var. Biraz zaman vermek gerek.
Baktığında Oğuzhan, Gökhan Töre, Olcay çok etkiliydiler.
Özellikle ikinci devrenin son bölümleri. Ama serbest atıştaki ustalığıyla çilingir görevini üstlenen Oğuzhan maçın kilit isimlerinden biriydi. Beşiktaş defansına çok fazla iş düşmedi diyebiliriz.
Çünkü Antep'in de gol ayağı Muhammet Demir de oyundan çıkınca daha da rahat oldu. Maçın ikinci yarısında hiç pozisyon vermeden de maçı tamamladılar. Beşiktaş, üçüncü haftada aldığı bu skorla şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdi.

MAÇIN EN iYiSi GÖKHAN TÖRE
Geçen haftayı affettirir gibiydi Gökhan.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ MARIO GOMEZ
İlk 11'de başladı Güneş, 45'te oyundan aldı