MÜGE ANLI

MÜGE ANLI

Tarihi 1 Haziran 2010

Cinayet günüyle ilgili büyük çelişki!

39 yaşındaki Sevgi Aslan, 126 gün önce Ankara'daki evinin banyosunda 20'den fazla yerinden bıçaklanarak öldürülmüş bir halde bulundu. Üzerinden yaklaşık 4 ay geçmesine rağmen genç kadının katil ya da katil zanlılarına ulaşılamadı. Bu süre içinde de Sevgi Aslan'ın kızı Sevilay, kardeşleri Şaban ve Ramazan Aslan, eşi Ömer Aslan, kız kardeşi Ayşe ve yeğeni Ferhat programıma katılarak Sevgi Aslan'ın katil ya da katillerinin bulunması için çağrıda bulundu. Aradan geçen 4 ay içinde konuşmayan tek kişi Sevgi Aslan'ın damadı Adem Çalışkan'dı… 5 aylık hamile eşi Sevilay'la boşanma noktasına gelen Adem Çalışkan, Cuma günü programa eşiyle arasını düzeltebilmek için katılmış ama bu konuda başarılı olamamıştı. Adem Çalışkan bu başarısız barışma girişiminin ardından "Müge Hanım, bugüne kadar hep sustum ama artık susmayacağım. Sevgi Annem'in katillerinin bulunması için her gün yayınıza katılacağım" diye konuştu. Daha önce Aslan ailesinin Sevgi Hanım'ın cinayetiyle ilgili bir şeyler bildiğini ancak açıklamadığı iddia Adem Çalışkan yine birbirinden çarpıcı iddialar attı ortaya

* * *

FERHAT ASLAN: ADEM CİNAYET GÜNÜ İŞ YERİNDE DEĞİLDİ
Sevgi Aslan'ın yeğeni Ferhat Aslan, birkaç hafta önce canlı yayında Adem Çalışkan'ın cinayet günü iş yerinde olmadığını iddia etmiş ve yaşananları şöyle anlatmıştı: "O gün sürücü kursuna gitmem gerekiyordu. Patronumdan benim adıma izin alması için Adem Çalışkan'ın yanına gittim. Yoktu… Sekretere sordum, orada olmadığını söyledi. Saati tam hatırlamıyorum ama 11:00'den önceydi. O gün Adem'i hiç görmedim."

* * *

ADEM ÇALIŞKAN: KAMERA KAYITLARINA BAKTIM, FERHAT BENİ SORMAMIŞ
Adem Çalışkan, hem Ferhat'ın iddialarına yanıt verdi, hem de yeni iddialar ortaya attı: "Ferhat sabah saatlerinde beni sorduğunu ve benim yerimde olmadığını söylüyor. Kamera kayıtlarını inceledim. Ferhat benim olduğum bölüme gelmemiş. Ayrıca kamera kayıtlarında benim işyerinden çıkmadığım da görünüyor. Ferhat'ın beni o gün görmediği de doğru değil. Ferhat'ı öğleden sonra iş yerinde gördüm…" Bu iki açıklamadan biri doğru… Peki hangisi? Aylardır süren sessizliğini bozmaya karar veren Adem Çalışkan mı, Sevgi Aslan'ın yeğeni Ferhat mı? Adem Çalışkan bu açıklamalarını, kamera kayıtlarıyla destekliyor. Ferhat Aslan ise belki de o günü yanlış hatırlıyor. Bizler de 'Kim doğru söylüyor?' sorusunun cevabını merakla bekliyoruz.