Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 1 Ağustos 2017

Uydu erkekler

Bu erkekler gezegenlerin uydusu gibi beğendikleri kadının etrafında dolaşırlar, her ufak/büyük işte yardımcı olmak için çırpınır, kızın vasat şakalarına güler, yeri gelir derdini dinler, gözyaşını siler, yeri gelir işini/ödevini onun yerine yapar.
Dışarıdan bakıldığında "sadece arkadaş" olan "efendi" olan, hiç bir karşılık beklemeyen bir insandır. Genellikle güzel kızların etrafında 2'şer 3'er tane bulunur bu elemanlardan. Bu elemanlar dışarıdan gerçek olamayacak kadar iyi görünürler.
Zaten gerçek değildir, rol yapmaktadırlar.
Tamamının amacı uydusu oldukları kızla birlikte olabilmektir. Bu erkekler içten pazarlıklıdır.
"Ben ona iyi davranır, ihtiyacı olduğunu söylediği şeyleri verir, saygı duyar, beyaz atlı prensi olursam. O da beraber olduğu serseri erkeklerin ne kadar kötü olduğunu görüp sonunda benimle birlikte olacak ver her şey mükemmel olacak. Sonsuza dek mutlu yaşıycaz..." Mantığıyla hareket eder ve sabırla rolün gerektirdiği işleri yapmaya devam eder.
Bu erkekler çok cömert gibi görünseler de aslında arka planda gizli bir "Ben bunu veriyorum, sen de benim istediğimi ver" anlaşması vardır.
Bu tek taraflı gizli anlaşmanın şartları yerine getirilmediği zaman (ki nasıl getirilsin hatun kişinin ya haberi yok, ya saf, ya da ne olup bittiğinin gayet farkında ama bu beleş ilgi-yardım işine geldiği için bilmemezlikten geliyor) bu erkekler hayal kırıklığına uğrar ve pasif agresif bir hale bürünür ve sonunda dışarıdan görünen arkadaşlık ilişkisi genellikle tatsızlıkla biter.
Bu erkekler tartışmadan ölesiye kaçarlar.
Esas fikirlerini sırf arıza çıkmaması için belirtmekten çekinirler. Aynı sebeple hislerini de açıklıkla söyleyemezler.
Kadınların anlaması gereken bir şey vardır.
Hislerini açıkça size açmayan, ama diğer insanlara davrandığından çok çok daha fazla iyi davranan ve yardımsever erkekler (hepiniz en az 1-2 tane tanıyorsunuz) etrafınızda tutmak isteyeceğiniz türde insanlar değildir.
Bu kadar önemli bir konuda (eş/sevgili seçimi) içten pazarlık yapıp bu entrikaları ve tiyatroyu uzun süreler oynayabilecek bir erkek fikrini değiştirip, hayal kırıklığına uğrayıp size karşı olduğunda neler yapabilir bir hayal edin. Yüzeyde efendi görünse de duygusal olarak size yük olabilecek kapasiteye sahipler.
Kaynak: eksiseyler.com

FARE
Kendisini fare zannettiği için ailesi tarafından bir akıl hastanesine yatırılan adam, birkaç yıllık bir tedavinin ardından; iyice kendine gelmiş. Doktorlar, artık taburcu etmeyi düşündükleri hasta ile son bir görüşme yaparak, iyileştiğinden emin olmak istemişler. Adama sormuşlar:
-"Söyle bakalım; sen insan mısın, fare misin?" Adam gülümsemiş:
-"Doktor bey, o günleri geride bıraktım.
Elbette ki ben bir insanım." Doktorlar, içleri rahatlayarak:
-"Tamam o zaman, artık burada kalmana gerek kalmadı", demişler ve çıkış belgelerini uzatmışlar. Birkaç dakika sonra, gruptaki doktorlardan biri bahçeye çıktığında, adamı bir ağacın arkasına saklanır halde görmüş.
-"N'oldu yahu? Sıkılmadın mı buradan, çıksana, git özgürlüğün tadını çıkar!"
-"İyi de doktor bey, orada bir kedi var!"
-"Eee, ne olmuş kedi varsa; hani sen artık bir fare olmadığını biliyordun?"
-"Ya doktor bey, ben fare olmadığımı biliyorum da; kedi benim fare olmadığımı nereden bilecek?"

MTV
MTV çalışanları, MTV'nin izlenme oranını belirlemek için,vatandaşlara MTV'yi izleyip izlemediklerini sorarak bir araştırma yapıyorlarmış. Bir çingeneye sormuşlar;
"MTV izliyor musunuz?" diye; çingene cevap vermiş. "İzlemez miyim, izlerim em TV izlerim, em radyo dinlerim......:))))))

TÜP GEÇİT
Mısır hükümeti Kızıldeniz'in altına tüp geçit yaptırmak için ihale açar. İhaleye İngiltere'den, Amerika'dan, Japonya'dan birer firma ve Türkiye'den de Teme'lin firması olmak üzere dört firma katılır. Firmaları teker teker mülakata çağırırlar ve teknik bilgi isterler. İngiliz Firması:
- Biz iki taraftan da eşzamanlı olarak tüneli kazmaya başlarız ve denizin altında tam ortada buluşuruz. Tüneller arasında maksimum 1 metre fark olur, 30 metre enindeki tünelde de 1 metreyi rahatlıkla düzeltiriz. Derler. Amerikan Firması:
- Biz de iki taraftan kazmaya başlarız ve tam ortada buluşuruz. Maksimum 50 cm fark olur. Derler. Japon Firması:
- Biz iki taraftan kazmaya başlarız ve tam ortada buluşuruz. Maksimum 20cm fark olur. derler. Sıra bizim Temel'e gelir. Temel:
- Biz de iki taraftan kazmaya başlarız.
Ortada buluştuuuk buluştuk, buluşamadık iki tüneliniz olur. Der!!!

AlkışlıYorum
Her fırsatta "Para lazım olursa haberim olsun ha!" diyen abime; "Para lazım" dedim. 3 aydır haberi var. Bayılır haberdar olmaya.