Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 29 Nisan 2017

Evde yalnız kalan her erkeğin istisnasız olarak yaptığı 9 komik şey

Anlaşılan o ki erkeklerin arasından bir casus çıkmış ve tüm bu komik sırları deşifre etmiş... E bize de gülmek düşüyor tabi.
Eğer siz de evde bolca yalnız kalan bir erkekseniz, birazdan görecekleriniz karşısında ''Bu sırlarımızı kim açığa çıkardı?'' gibi bir tepki verebilirsiniz. Hadi gelin şimdi evde yalnız kalan erkekler ne gibi komik şeyler yapıyormuş birlikte bakıp eğlenelim!
Bilgisayarda oyun oynuyor ya da zaman öldürmek için bir şeyler izliyorlar. Artık siz ne izlediğini düşünün.
Eşlerinin, arkadaşlarının gizemli cihazlarını kullanıyorlar...
Misal saç düzleştirici ile kafasını yakan arkadaş tanıyorum.
Duygusal film ya da kadın programlarını izliyorlar... Hep öküz değil ya bunlar. Elbette ki duyguları var. Oturup hüngür hüngür ağlarız biz ya.
E tabi bir de banyoda uzun uzun keyif yapıyorlar. Elinde olsa süt banyosu yapcak ama. Ben söyleyeyim en büyük zevkleri ise küvetteki suyun altında gaz çıkartıp suyun kabarcıklarını izlemek.
Anlayamazsınız.
Vücutlarını uzun uzun süzüp çeşitli şekillere de giriyorlar...
"Çok yakışıklıyım!" deyip kendini Arnol Civardagezer gibi şekilden şekile sokarlar. Göğüslerini oynatmaya çalışırlar. Hele o göbeği içeri nasıl çekerler anlatamam.
Buzdolabını talan ediyorlar...
O buzdolabı en az yüz kez açılır kapanır. Erkek bu can sıkıntısını stresini buzdolabı atıyor.
Saçlarını ilginç şekillere sokup kendilerine bakıyorlar...
Özellikle ıslak saç şekile girer ya yapmadığı saç şekili kalmaz. Hele bir kaç telli erkekler. O bir kaç telle ne sanatsal çalışmalar yapar anlatamam.
Duş aldıktan sonra köpüklü şekilde geziyor ve şarkılar söylüyorlar...
Köpük ile çocukluktan bağlantıları var.
Ve tabi ki etrafta kimse olmadığı için tuvalette biraz gürültü çıkarıyorlar... Biraz az kalabilir. O sesin rahatlığı o sesin vermiş olduğu boşluk duygusunu anlayamazsınız. Ne kadar güçlü ses çıkartırsa o kadar mutlu oluyor garibanlar.

TATİL BİTTİ
Bir işadamı, oldukça yoğun ve yorucu geçen bir seneden sonra tatile çıkmaya karar verir. Eşi de kendisi gibi meşgul olduğu için birlikte tatil yapacakları bir dönem ayarlamak zor olur. İspanya kıyılarında bir otel bulur ve bulduğu ilk uçakla oraya gider. Otele yerleşirken bir aylık bir rezervasyon yaptırır. Bir hafta kadar güzelce tatil yaptıktan sonra, bir akşam yemeğinde garson kendisine bir mektup iletir.
Mektubu okuyan işadamı, tatilini geçirdiği otelin yöneticisinin yanına gider. "Ne yazık ki tatil sona erdi" der. Yönetici şaşırır ve üzülür. "Ama beyefendi, bir aylık rezervasyon yaptırmıştınız, ne oldu böyle aniden?" der.
İşadamı çaresiz bakışlarla cevap verir: "Evet bir ay kalacağım, ama tatil bitti. Karım işinden izin almayı başarmış ve iki gün sonra burada olacakmış..."

AlkışlıYorum
Chicago-İstanbul seferi yapan uçaktayız. Camın plastik perdesi kapalıydı. Yandaki adama "Şu camı açar mısınız?" deme gafletinde bulundum. Adamın cevabı beni kupkuru etti. "Yok kardeşim. Ben öyle rüzgara, basınca gelemem, hava da soğuk zaten!"