İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 21 Ağustos 2017

Atan ve tutan iyi olacak

Maçın daha 5. dakikasında Pereira'nın taç atışı sonrasında Skrtel'in uzaklaştırdığı topu, Kucka o kadar güzel bir şekilde Fenerbahçe ceza sahasına gönderdi ki Burak Yılmaz çabukluğunu konuşturup topu ağlara gönderdi. Bu şok gol hem tribünleri sustururken hem de oyuncuları olumsuz etkiledi.
Burak'ın çok erken sakatlanarak çıkması Trabzonspor'un hücum gücünü oldukça azalttı ve Bordo-Mavililer Fenerbahçe kalesinin önüne kadar geldiler ancak etkili olamadılar.
İlk devrede Fenerbahçe'nin girdiği tek pozisyon, baskı sonrası kazanılan top sonrası Valbuena'nın şutuydu. Futbolda bir kural vardır atan ve tutanın iyi olacak.
Dün gece Fenerbahçe'nin en büyük dezavantajı da buydu. Atacak olan Van Persie fizik gücü yetersiz olduğu için ber türlü etkili olamadı.

ACEMİCE BİR PENALTI
İlk 45 dakikada top ayağına kaç kere değdi merak ediyorum.
İkincisi de tutunanınız iyi olacak. Özellikle büyük takım kalecisiyseniz maç içinde kalenize gelen birkaç topu kurtarmanız gerekiyor.
Ama Volkan, Göztepe maçından sonra dün de hatalı bir gol yiyerek skorun başlıca sorumlusu oldu. Diğer taraftan Trabzon'un ilk golünde son derece güzel bir pas veren Kucka'nın yaptırdığı penaltı da bir o kadar acemiceydi.
Sonuç olarak dün iki takım da hak ettiği birer puanla sahadan ayrıldı.

MAÇIN EN iYİSi ALPER
Dinamizmi ile takımını oyunda tuttu.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ VOLKAN
Yediği hatalı gol tecrübesine yakışmadı