İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 18 Ağustos 2017

Hayal kırıklığı!

Dün geceki skor tek kelimeyle facia. İki hafta evvel Galatasaray başına gelen dün de Fener'in başına geldi. Açıkçası bu oyundan sonra Fenerbahçe'nin Kadıköy'deki işinin çok kolay olacağını düşünmüyorum. Rakibin en büyük silahı hızlı kontra ataklardı. Maçtan bir gün önce Aykut hoca özellikle bu duruma değindi. Ve maç boyunca da sadece kontra ataklarla etkili oldular.
Ve Fenerbahçe'yi hiç ummadıkları bir skorla şoke ettiler.
Maça bakıyorum Fenerbahçe sürekli topla oynayan taraf. Özellikle ilk yarıda. Uzaktan atılan şutlarla Şener'in kullandığı sağ taraftan geliştirdikleri ataklarla birkaç pozisyon üretildi. Ama hepsi bu. Maç boyunca yakalanan en net pozisyon 8. dakikada genç Ahmethan'ın çok müsait pozisyonda topa vuramadığı ve maçın son anlarında Aatıf'ın son derece iyi pasında Soldado'nun istediği vuruşu yapamadığı anlardı. Belki bunlardan bir tanesi olsa burdaki maç daha kolay geçebilirdi. Ancak Mehmet Topal'la Kameni'nin anlaşmazlığında gelen gol herşeyi berbat etti.
Bir tarafta 32 yaşında takıma yeni gelmiş Valbuena'ya bakıyorsunuz. Her dakika maçı istediğini bir şeyler yapma uğraşı içinde olduğunu görüyorsunuz.
Diğer taraftan Ozan ise ne ilk 11'e geri dönebilmek ne de maçı kazanabilmek için çok çalışmadığına şahit oluyorsunuz. Aykut hocanın radikal değişiklikler yapması gerekecek. Tek ön liberoya dönüp belki Alper'i orada kullanıp daha hücumcu bir kadro ile rövanşa çıkmalı.

MAÇIN EN İYİSİ VALBUENA&ŞENER
İkisi de kazanmak için canla başla çalıştı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ OZAN TUFAN
Artık Fenerbahçe 11'inde yer bulamaz.