Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 7 Ağustos 2017

Beşiktaş bu değil!

Beşiktaş takımında geçen sezondan eseri kalmamış. Oynadığı pozitif futbolla, yaptığı mücadele ve yardımlaşmayla rakiplerini perişan ediyorlardı. Ama bu sezon yaptığı 5 hazırlık maçında ve dün akşam da Konya maçında gördüm ki bildiğimiz Beşiktaş bu değil. Takımın lider oyuncusu yok. Orta sahada takımı ateşleyecek oyuncu yok. Oğuzhan'a bakıyorum, Tolga'ya bakıyorum hatta Atiba'ya bakıyorum eski formlarından çok uzaktalar.
Böyle olunca da Konyaspor orta sahada oyunu zenginleştirdi.
Bilhassa hücumda Fofana ve Traore'ye de destek olunca başarı kaçınımmaz oldu. Defansa bakıyorum, daha bu Beşiktaş ve Şenol Güneş Marcelo'yu çok arıyacak. Yenilen ilk gole bakıyorum 30 metre top sürüyorlar ve top Traore'ye geliyor ama bir Beşiktaşlı defans oyuncusu yok. Aynı hazırlık maçlarında yedikleri goller gibi.

​KONYASPOR HAK ETTİ
Eğer Şenol Güneş bu bölgeye gerekli takviyeyi yapmadığı anda Beşiktaş ligde ve Avrupa'da çok zorlanacaktır. Bu hafta sezon başlayacak defans hala sancılı. Talisca sıkıntılı. Ve hatta hücumda iyi bir santrforun henüz olmaması Kara Kartal'ı çok ama çok zorlayacaktır.
Konya'ya gelince... Gerçekten çok iyi mücadele ettiler ve Beşiktaş'ı yenip kupayı hak ederek aldılar. Alkışlar Mustafa Akçay ve öğrencilerine...

MAÇIN EN iYiSi FOFANA
Topu saklaması, sürati ve asisti harikaydı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ ŞENOL GÜNEŞ
Şenol hoca Konyaspor'u analiz etmemiş.