Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 25 Nisan 2017

Adım adım mutlu sona

Beşiktaş'ın Lyon maçında ne kadar yorulduğu dün gece ortaya çıktı. Adanaspor ligde kalmak için son kozlarını oynayan bir takım. İnanın dün maç kafa kafaya gitti. Şenol Güneş'ten aldığı şansı çok iyi değerlendiren Tolgay takımın en iyi oyuncusuydu. Hem iyi oynadı hem koştu hem mücadele etti hem de çok önemli iki asist yapıp 3 puanın mimarı oldu. Marcelo bu takımın defansta emniyet sübabı.
Beşiktaş iki gol yemesine rağmen takımın en iyilerinden biriydi. Atınç hala Beşiktaş'ın oyuncusu olduğunun farkında değil. Biraz da ağır.
Talisca bu takımın orkestra şefi.
Öyle anlarda öyle güzel goller atıyor ki, "İşte ben futbolcuyum" diyor. Dün yine attığı bu mesajı verdi. Adanaspor çok direnç gösterdi, çok didindi ama karşısında Beşiktaş olunca mücadelesi yeterli olmadı. Bu yenilgi sonrası onlar için "Artık ligde son maçlarına çıkacaklar" diyebiliriz.

EĞER KÜÇÜMSERSEN...
Adriano son 20 daikkada oyuna girmesine rağmen hemen ağırlığını koydu ve çok etkili bir oyun sergiledi.
Beşiktaş bu galibiyetle Başakşehir'le farkı 7 puana çıkardı. Bu da Kartal'ın yine şampiyonluk ipini göğüsleyeceğinin işaretiydi. Şunu da ekleyelim, Beşitaş iyi takım, çok iyi oyuncuları var ama Adanaspor'u hafife almanın faturasını az kalsın ödüyorlardı. Demek ki futbolda disiplini kaybedersen her an maçı verebilirsin. Şenol Güneş ve ekibi Lyon gibi zorlu ve yorucu bir maçtan sonra Adanaspor önünde iyi bir sınav verdi. Rotasyonları yerindeydi.

MAÇIN EN iYiSi TOLGAY
Asistleri ve mücadelesiyle alkış aldı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ ATINÇ
Henüz Beşiktaş seviyesinin çok uzağında.