Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 11 Aralık 2016

Taraftarı 3 puana itti!

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı kabusundan uyandı... Bursaspor'u ikinci yarıdaki güzel oyunuyla yenerek kendine geldi. Gerçekten Beşiktaş takımı, ilk 45 dakika içersinde çok pozitif bir futbol oynamadı.
Ama tribünlerde öyle bir taraftar vardı ki ölüyü dirilten, uykusu olanı hareketlendiren bir seyirci korosu var ki, bunu alkışlamak lazım. Demek ki futbol taraftarıyla, bütünleşirse başarı da akabinde gelir. Şenol Güneş, ikinci yarıda 3-4-3'e dönünce orta sahadaki oyunu eline aldı.
Ve Bursaspor karşısında rakibe fırsat vermeyen bir oyunla maçı koparıp aldı. Burada en önemli ikili Adriano ve Tolgay'dı. Ben Gökhan Gönül'ün dünkü maçtaki performansını görünce alkışladım. Oğuzhan'ın da mücadele gücü ve tam saha presi Beşiktaş'ın kazanmasına yetti. Beşiktaş futbol takımında şunu açıkça söyleyebilirim. Şenol Güneş, defans problemini ikinci devre yapacağı takviyelerle çözerse şampiyonluk kaçınılmaz olur.
Cenk Tosun belki çok iyi futbol oynamadı ama kritik anlarda penaltıları atmasıyla kendisine moral takımına güven aşıladı. Dinamo Kiev maçında tel tel dökülen Beşiktaş'ın Bursa maçıyla tekrar hayata dönmesi Beşiktaş adına sevindirici. Ama bir gerçeği hatırlatmak istiyorum. Böyle bir seyirci dünyada az takımda görünür.
Alkışlar Beşiktaş taraftarına...

MAÇIN EN iYiSi GÖKHAN GÖNÜL
Mücadelesi ve hırsıyla gecenin iyilerindendi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ ABOUBAKAR
Yine kaçırdı... Dün gece çok formsuzdu.