Hami Mandıralı

HAMİ MANDIRALI

Tarihi 1 Nisan 2013

Şükürler 3 puan geldi

TRABZONSPOR dün çok kritik bir maça çıktı. Takımın acilen 3 puana ihtiyacı vardı. Bu 3 puanı da çok iyi oynamamasına rağmen almasını bildiler. Özellikle Alanzinho ve Soner'in topla buluştuğu anlarda iyi işler yapan Trabzonspor oyuna ağırlığını koydu. İlk yarıda Halil'in şık pasında Volkan çok net bir gol pozisyonunu kaçırdı. Ardından Alanzinho'nun yoktan var ettiği pozisyonda kaleci Hakan'ın yardımıyla Volkan golü atarak takımını rahatlattı. Trabzonspor dünkü maçta kazanamamanın getirdiği sıkıntıları fazlasıyla gözler önüne koydu.

ÖNEMLİ OLAN 3 PUAN
Oyuncular arasında müthiş uyumsuzluk ve kopukluklar vardı. Antalyaspor'un ofansif olarak saha içinde ağırlıklı olması Trabzonspor'a kazanabilmesi için kontrataklar ve kontra paslarla başarılı olabileceğini hissettirdi. Yasin'in girer girmez Henrique'nin klas pasını golle sonuçlandırması hem Yasin'in hem de Volkan'ın uzun zamandır oynamadıkları için morallerini düzeltti.
Bu onlar adına çok önemliydi.
Volkan hem gol attı, hem de iyi niyetliydi. Ama bundan sonra daha iyi olmak zorunda. Defansta Mustafa çok başarılıydı. Onur yine iyiydi. Zaten sezon başından beri hep iyi oynuyor. Alanzinho ve Soner topu ayağında tutarak arkadaşlarına yardım etti. Henrique forvette topu ayağında tutarak ve savaşarak arkadaşlarına yardımcı oldu. Ancak dünkü karşılaşmada önemli olan iyi futbol değil 3 puandı.
Bunu da bu haftalık başardılar.
Buna rağmen Trabzonspor'un bu oyun karakterini daha fazla geliştirmesi gerekir. Kritik süreç hemüz aşılmadı. Bu nedenle tedbirler ala elden bırakılmamalı.