Evren Turhan

EVREN TURHAN

Tarihi 11 Eylül 2017

Beklersen golü yersin

Ligin başında 9 puan yapan yapan Galatasaray, oynadığı oyun ve yıldız oyuncularının performansıyla ligin 3 haftasına damga vurarak milli maç sonrası Antalyaspor maçına moralli ve özgüvenli olarak çıktı. Galatasaray, maça diğer maçlara göre biraz kontrollü ve biraz durgun başladı..alıştığımız o baskılı ve istekli futbolu pek göremedik.. Milli maç sonraları büyük takımlar hep bu sıkıntıyı genelde yaşıyor. Saha zemini inanılmaz kötüydü, ve bu iki takımı da etkiledi.. Şu an Türkiye'de en iyi ön direk koşusunu yapan Gomis, Rodriguez'in getirdiği topda golünü attı. Galatasaray ilk 3 haftada ki baskılı oyununu pek göstermese de devreye önde girmeyi başardı..

1-0'A YATMAK OLMAZ
2. yarıya yine kontrollü bir oyunla başlayan Galatasaray, özellikle göbeği kapatarak posizyon vermek istemedi o bölgeden..
Rakibine posizyon da vermedi fazla..
Maçın 63. dakikasında Tudor maça dokunuş yaparak değişiklik yaptı.
Ndiaye ve Serdar'ı aldı.
Selçuk ve Denayer'i soktu.. Galatasaray 2. yarı da daha çok kendi sahasında bekleyip, kontra ataklarla posizyon bulmayı düşündü.. Bunda da zaman zaman başarılı oldu.. Ama Tudor'un Ndiaye, Selçuk değişikliği doğru değildi..nitekim bu kadar rakibi beklemek ve 1-0'a yatmak pahalıya mal oldu.. Eto'o eşitliği sağladı..

MAÇIN EN İYİSİ GOMIS
Gol attı.
Takımın en etkili ismiydi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ BELHANDA
Daha etkili olmasını beklerdik