Evren Turhan

EVREN TURHAN

Tarihi 21 Temmuz 2017

Tudor ve yönetimin eseri

Galatasaray kritik maça sıkıntılı başladı. Tudor ilk maçtan sadece Rodrigues'i kesip yerine Belhanda'yı oynattı. Maça taraftarı da arkasına alarak başayan Galatasaray ilk 15 dakika Linnes'in tarafından bir kaç pozisyon yakaladı ama sonuca gidemedi.
Yasin ve Sinan Gümüş'ün maça tutuk başlaması pozisyon üretmekte sıkıntı yarattı. G.Saray en tehlikeli posizyonunu 26. dakikada Yasin'le buldu ama gole çeviremedi.
Cimbom'un karşısında sadece kapanan ve gol yemek istemeyen bir takım vardı. İlk maçın avantajını kullanmaya çalıştılar. Gomis ilk yarı da çok etkili değildi. İlk yarının son bölümlerinde daha etkili bir Galatasaray vardı ama yine gol çıkmadı.

OYUNCULAR BİTMİŞ!
İkinci yarıya da etkili başlayan Galatasaray Gomis'le yüzde yüz bir gol kaçırdı. Tek kale oynadığı maçta Ahmet Çalık'ın yaptığı büyük hata, Galatasaray'ın golü yemesine sebep oldu. Karşısındaki takım mahalle takımı ve sen kaleye gelemeyen bir takımdan gol yiyorsun.
Ahmet, Carole, Yasin, Selçuk, bu takımda oynayacak oyuncular değil...
Tudor'un bu takıma hiç bir katkısı yok..
Oyuncular mental olarak bitmişler. Tudor takımı hazırlamamış, bitirmiş...
Yönetim ve Tudor elbirliği ile bu kupadan Galatasaray'ın elenmesine sebep oldular. Bakalım yeni sezon daha neler getirecek!

MAÇIN EN iYiSi ÖSTERSUNDS
Avrupa'da iki maç oynayıp büyük iş başardılar.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ GALATASARAY
Galatasaray takım halinde çok kötüydü.