Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 25 Haziran 2017

Müslümanlara kurulan tuzaklar

Bugün bayram...Öncelikle hepinizin içtenlikle bayramınızı tebrik ediyorum... Ve dua ediyorum...
Allah'ım vatanımızı, milletimizi, devletimizi, bayrağımızı her türlü kazadan, beladan, felaketten düşmanların şerrinden, şeytan ve taraftarlarından, şeytanlaşmış insanlardan, koru kolla muhafaza eyle... Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat verme...
Müslümanların kalplerine birlik ve beraberlik duygusu koy, birbirini sevme duygusu koy... İslam'a ve Müslümanlar'a yardım et... Dua'nın ardından da kim ya da kimler, İslam'ın ve Müslümanlar'ın birlik ve beraberliğini bozmak istiyor?
Anlatmak istiyorum. İslam'a ve Müslümanlar'a kurulan tuzakları ve tuzak kuranları azıcık da olsa açıklamak istiyorum...

FİTNE, KAVGA, KARGAŞA...
Dünyayı yönetmeyi bir inanç, iman olarak gören zihniyetin aklının nasıl işlediğini anlamadan olan biteni kavrayamazsınız. Bunlar "şeytan ve taraftarları"dır. Fitne, fesat, aldatma, vesvese, kavga,kaos ve kargaşa usul ve esasları ile iş tutarlar. Ötekinden pek hoşlanmayan topluluklara bayılırlar.
Birbirine muhalif gruplar özel ilgi alanlarıdır.
Bu nedenle, birbirlerine karşı olan taraflar oluşturmaya çalışırlar. Sahip oldukları ve yönlendirdikleri medya gücünü de kullanarak insanların beynine, kalbine nüfuz ederler.

İSTİHBARAT ÖRGÜTLERİ VE TERÖR ÖRGÜTLERİ BERABERLER
O'cu, Bu'cu, Şu'cu diye bölmek, parçalamak, ayrıştırmak sonra da bu toplulukları birbirine saldırtmak için bütün "şeytani" yöntemleri kullanırlar.
Din, diyanet milliyet, mukaddesat, mezhep ve insanların önemsedikleri tüm kutsal mevzular en sevdikleri alanlardır. Tahrik, fitne, kışkırtma ile kavga oluşturmak istedikleri bu alanların üzerinde adeta tepinirler. Bu karanlık güçlerin icra organları da istihbarat örgütleri ile onların yönetimindeki terör örgütleridir.
Bu alçak "şeytan ve taraftarları", işte bu istihbarat örgütleri ve terör örgütleri ile önce taraflardan birine saldırtırlar.
Sonra "Bak sana düşmanın olan şu grup saldırdı" deyip kavga, kargaşa, kaos ve çatışma oluştururlar. Bu yazdıklarım senaryo mu? Olmadı mı bu memlekette daha evvel böyle işler?
Aynı el, aynı tabancayı; sabah solculara, akşam da sağcılara verip evlatlarımızı birbirine öldürtmedi mi??!!.
Dikkatli ve uyanık olmak zorundayız. Olan biten olaylardan hemen sonra olağan şüpheliler değil; dünyayı yönetmeyi bir inanç ve ibadet olarak kabul eden ve öyle yaşayan "şeytan ve taraftarları" aklımıza gelmeli...

​FETÖ İLE NESLİMİZİ ÇALDILAR
İşte bütün bu anlattıklarım; alçak, namussuz, şerefsiz Fetullah Gülen ve hain adamları için de geçerlidir. FETÖ ile mücadeleyi Amerika'nın bir bölümü, CIA ve MOSSAD ile mücadele olarak algılamazsanız bütün değerlendirmelerinizde yanılırsınız.
Ülkemizde hepimizin kabul etmek zorunda olduğu yalın gerçek budur. Haçlı ve Siyonist ittifakına bütün hücreleriyle bağlı bu derin yapılar, bizden neslimizi çaldılar.
Verdikleri zararın belki de pek anlaşılamayan ama en önemli yönü aslında tam da burası.
Dünyayı ele geçirmeye çalışan bu sinsi ve sapkın zihniyet; FETÖ aracılığıyla sapık, itikadı yamulmuş, genetiği değiştirilmiş, zombiler yetiştirdi.
Neslimizi çaldılar. İstikbalimizi karartmak istediler. İşte bu nedenle sadece bu günümüze zarar vermediler.
Yarınımızı da hedeflediler.
Düşünebiliyor musunuz?
Bu gençler, gerçekten Kur'an'a, Allah'a, İslam'a ve Müslümanlar'a hizmet etmiş olsalardı, hem ülkemiz hem de Müslümanlar için ne kadar müthiş bir fark oluşurdu!!!...