Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 1 Mayıs 2017

ABD düşmanlarımızla sevişiyor...

Dostlar; Haçlı ve Siyonist ittifakı bir masal değildir. Dedikodu değildir.
Dalga geçilecek bir şey değildir. Gün gibi, güneş gibi apaçık bir gerçektir. Bu ittifakın lideri ABD'dir. İşte bu acımasız ve düşmanımız olan ittifak mensupları ve liderleri ABD, Birinci Dünya Savaşı'nda yapamadığı, "Anadolu'nun bölünmesini" tamamlamak istiyorlar. Türkiye'ye savaş açmak istiyorlar.
İçimiz karışsın, bölünelim, küçülelim, parçalanalım istiyorlar. "Türkiye komşularıyla da savaşsın, dolayısıyla zayıflasın, yok olsun ve teslim alınsın" istiyorlar. Bu yazdıklarımı daha evvel de yazmıştım. Hangi aklı başında kardeşimiz "Bunlar yalan" ya da "Abartıyorsun" diyebilir? ABD müttefik ve dost görünüp, terör örgütü eli kanlı PKK ile yatıp kalkıyor. Suriye'de ise Türk Silahlı Kuvvetleri ile işbirliği yapıyor gibi gözüküp PKK ile düşüp kalkması ne anlama geliyor? Anadolu'nun bir daha işgal edilmek istenmesi ve bu planın içinde ABD'nin de bizzat yer alması demek değil mi?
Nihai hedef: Büyük İsrail...
Aslında Ortadoğu'nun haritasını tümden değiştirmek istiyorlar. Minik minik şehir devletleri kurmak istiyorlar.
Irak'ta bunu zaten başardılar. Suriye kimin belli değil. Diğer devletleri de bölmek, parçalamak istiyorlar, Türkiye de hedeflerinde. Ülkemizi de bölmek, parçalamak ve hatta mümkünse olduğu gibi yutmak istiyorlar. Peki bütün bunları yapmaktaki amaçları ne? Nihai hedef:
Büyük İsrail... Parça pinçik ve hiçbiri kendi kendine yetemeyen devletlerden oluşan bir Ortadoğu haritası hayal ediyorlar. Bu devletçikler içinde Hıristiyan olan da var.
Ardından Büyük İsrail hedefine ulaşmayı mümkün görüyorlar.
Dünyadaki bütün terör örgütleri Haçlı ve Siyonist ittifakına bağlıdır...
Dünyadaki bütün terör örgütlerinin komuta merkezi Haçlı -Siyonist ittifakıdır.
Hepsi bu ittifak tarafından sevk ve idare edilirler. Nereyi karıştırmak istiyorlarsa orada bir terör örgütü çıkartıveriyorlar.
Önce terör örgütüyle o memleketi bir güzel karıştırıyorlar, altını üstüne getiriyorlar, bütün kaynaklarını teröristlerle mücadelede eritmesini sağlıyorlar. Tabii bu arada terör ile mücadele araç, silah ve mühimmatlarını da Haçlı ve Siyonist ittifakını oluşturan bu katiller satıyorlar.
Terör bahane... Yağma şahane...
Amaç hasıl olduysa, yani bu şekilde o memlekete diz çöktürtebildilerse ne ala... Yok o ülke hala bayılmamışsa ve direniyorsa bu sefer yöntemi değiştiriyorlar.
Kendi kurdukları ve kendilerinin dışındaki dünyanın, başına bela ettikleri terör örgütünü bahane edip o memlekete çöküyorlar. Terör ve teröristi bahane edip ülkelerin yer altı ve yerüstü kaynaklarını yağmalıyorlar. Ekonomik bütün değerlerini ele geçiriyorlar. Bu esnada bu devletler, adeta ölmek üzere olan, ekonomisi ve bütün kaynakları Haçlıların ve Siyonistlerin eline geçmiş hale geliyor. İnsanlarının yaşama azim ve kararlığı, kendilerine olan güveni tamamen tükenmiş oluyor. Bu çok uzun zamandır kullandıkları bir yöntem. Çeşitli isimlerle kan akıtan terör örgütlerinin bizlere yaşattıkları aynen böyle değil miydi? Aslında hepsinin arkasında aynı güçler var. Devletler terörü destekliyorlar.
Hatta neredeyse her devletin bir terör örgütü var.