Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 30 Nisan 2017

Kürtlere de düşmanlar...

Türkiyenin güneyinde Marksist- Leninist, dinsiz-imansız, Kürt görünümlü, ama aslında Kürtlere de düşman, Haçlı ve Siyonist ittifakına hizmet edecek bir PKK devleti kurmak istiyorlar. Başka bir ifadeyle terör örgütü PKK'ya devlet kurmak istiyorlar. Böylece ülkemizin güneyini, bu dinsizimansız, kiralık katillerle çevreleyip Arap dünyası başta olmak üzere dünyanın geri kalanı ile doğrudan irtibatımızı kesmek istiyorlar. Bu bir masal değil.
Paranoya değil.
Gün gibi, güneş gibi, apaçık bir gerçek... Maalesef bu planın başında dost ve müttefikimiz gibi görünen ABD yer alıyor. Özellikle de bir önceki ABD yönetimi gırtlağına kadar bu işin içindeydi. İşte tam da bu yüzden Türkiye, Suriye'ye harekat düzenliyor.

PKK 'ya devlet kurmak istiyorlar...

Suriye'de ABD ne yapmak istiyor?
Eli kanlı PKK'lı teröristler, ABD'nin Kara Kuvvetleri gücü gibi olmuşlar.
Birlikte iş tutuyorlar. Nasıl da suçüstü yakalandılar?.. PKK'lı teröristlerle beraber Amerikalı komutan, bombaladığımız yerde hasar tespit çalışması yapıyorlar. Amerikalı komutan ile bildiğiniz askerlerimizi, polislerimizi, sivil vatandaşlarımızı şehit edip oralara kaçan iğrenç PKK mensupları birlikteler... Bunlar, her gün isim değiştiriyorlar. Aslında adamlar hep aynı, örgütlerin adını değiştirip duruyorlar. Özellikle de sivil toplum örgütlerini çağrıştıran 3 harfli isimler kullanmaya özen gösteriyorlar.
Hepimizin aklıyla dalga geçiyorlar. Sanki PKK dışındalarmış gibi anlamamızı bekliyorlar.

Aslında ABD'yi vurduk
İşte bu yüzden aslında ABD'yi vurduk...
Biz Suriye'de teröristleri bombalıyoruz, Ah! Vah! Yandım! sesleri ABD ve Avrupa'dan geliyor. Yani gerçekte ABD'yi vurmuş oluyoruz.
Dedik ya bir önceki ABD yönetimi bu işin gırtlağına kadar içindeydi.
Türkiye, yeni yönetime bir şans verdi.
Yapması ve olması gerekeni yapıyor.
Ne zaman, nerede, ne yapılması gerekiyorsa o yapılacak. Artık Türkiye'nin politikalarının yeni hali bu...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün de bütün dünyaya bir kez daha haykırdı. "Türkiye'nin güneyinde buna izin vermeyeceğiz." Böyle bir Türkiye'yi daha evvel hiç görmemiş, yaşamamış olanlar şok içindeler. ABD'den çıkacak kararlar, tavırlar, sözler değişecek mi? Yoksa aynen devam mı edecek?
Göreceğiz...
Nereye çökmek istiyorlarsa oraya DEAŞ'ı gönderiyorlar... Önce bir terör örgütü buluyorlar. Yoksa eğer kuruyorlar.
Salıyorlar karıştırmak istedikleri ülkeye ya da bölgeye. Sonra da aynı terör örgütünü bahane edip çöküyorlar coğrafyaya...
Yağmalıyorlar...
Denklem böyle işliyor. Şimdi de Türkiye'nin güneyi, Suriye'nin kuzeyinde eli kanlı PKK'lılar, DEAŞ ile mücadele ediyorlar tiyatrosunu sahneliyorlar. Bu nedenle de ABD, bu PKK'lı katileri koruyor kolluyormuş. PKK'yı meşru ve iyi göstermek için DEAŞ ile savaşıyormuş yalanını söylüyorlar.
Hatırlıyor musunuz? Kemal Kılıçtaroğlu da aynı cümleleri televizyonlar da söylemişti. Birebir aynı kelimelerle...