Ergün Diler

ERGÜN DİLER

Tarihi 24 Kasım 2015

DAEŞ tiyatrosu

Paris saldırısının nasıl bir tiyatro olduğunu yazdık.
Bombalar, kendini patlatan teröristler, Kaleşnikof'lu MÜSLÜMAN gençler (!)... Acımasız, vahşi ve kanlı infazlar... Bakın IŞİD hakkında dönen görüntülere. "Müslüman EŞİTTİR cani" demek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Muazzam bir ALGI operasyonuyla karşı karşıyayız.
Kafa kesen, gözünün yaşına bakmayan, askersivil demeden HIRİSTİYAN kim varsa öldüren bir FOTOĞRAF önümüzde...
Hıristiyanlar'ın oluşturduğu, Yahudiler'in destek verdiği, hedefe MÜSLÜMAN ve İSLAM'ın konulduğu tiyatro...
Dünyanın hiçbir yerinde medya, yani gazete, televizyon, Twitter, Facebook, radyo, istihbarat teşkilatları, dış işleri, temsilcilikler, vakıflar, dernekler, bankalar kendiliğinden bir HEDEF ve ROTA belirlemez! Belirleyemez.
Hepsinin arkasında bir AKIL vardır. Bu AKLIN ne yapmak istediğini bunların tümüne bakarak anlayabiliriz. Bir terör örgütü veya terörist SİYASİ hedefler için sahaya iner! Kendi bilmez ama arkasındaki AKLIN kurgusu önemlidir. Bazen bir SOL örgüt SOL OLUŞUMU bitirmek için kullanılır. Bazen de tersi olur. Şimdilerde El Kaide'den sonra IŞİD'i, DAEŞ'i ya da ISİS'i görüyoruz. Suriye gibi yıkılmış bir ülkede doğan TERÖR ÖRGÜTÜ Ankara'da, Suruç'ta, Paris'te, Beyrut'ta, Libya'da, Mısır'da yani her yerde EYLEM gerçekleştiriyor ve devletleri sarsabiliyordu! Avrupa gibi milyarlarca EURO'luk bir ekonomi ve neredeyse Amerika'nın yaptığı her şeyin aynısını yapabilen Fransa çökmüş durumda. Nedeni terör saldırısı ve IŞİD! Gel de inan!
Bu kurguyu yapanlar ve Ortadoğu ile Afrika'dan GÖÇ dalgasını başlatanlar Avrupa'yı MÜSLÜMANLAR'ın karşısına itiyor ve korunmasız, çaresiz, seçeneksiz bırakıyor.
Kentlerinde BOMBALARIN patladığı Fransa gibi ülkeler de ister istemez bu KOPUKLUĞA destek vermek durumunda kalıyor. Ayrıntılarla uğraştırıldığımız için BÜYÜK GERÇEĞİ görmekte zorlanıyoruz...
Ama bir yerde TERÖR varsa ve bunu yapan sözde MÜSLÜMAN'sa bilin ki büyük bir tiyatro sahnededir.
11 Eylül de böyle olmadı mı? Koca koca uçaklar hiç direniş göstermeden kulelere çakılmadı mı? Öleceğini bilen kaptanlar neden sivillerin de yok olmasına rıza gösterdi? O yıllarda uçaktan yani havadan yer ile konuşmak hiç mümkün değilken YOLCULARIN YAKINLARIYLA KONUŞMALARI SIZDIRILMADI MI? El Kaide ve sonrasında görev verilen IŞİD onlarca yerde bombalı eylem yaptı. İspanya'dan Amerika'ya, İngiltere'den Fransa'ya, Somali'den Mısır'a, Türkiye'den Pakistan'a kadar...
CIA ve Amerika İSLAM DÜNYASI'nın içinde kendisinden başkasının dolaşmasını istemiyordu.
Avrupa en büyük rakibiydi ve safdışı kalmalıydı. İslam dünyası TERÖRLE, KAFA KESMEYLE, CANİLİKLE, VAHŞİ İNFAZLARLA tek başına bırakılmak isteniyordu. Bütün desteklerinin kesilmesi, beslendiği alanların kurutulması amaçlanıyordu.
Rahat yönetilebilsin diye... Çünkü KURGUYU yapanlar, Müslüman olduğu söylenen gençlere silah ve bomba verip patlatanlar en büyük SEÇENEĞİ de ortadan kaldırmak istiyorlardı!
Kapitalist dünyanın sorunu olan YALNIZLIĞI, MUTSUZLUĞU, UMUTSUZLUĞU BİTİRECEK İSLAM'a operasyon düzenliyorlardı.
Paris'te patlayan bombalar aslında DİNİMİZE yapılan SUİKASTTI! "Terörist" olarak algılanması ve kontrol edilmesi için önce masumların ölmesi, ardından da çevresiyle ilişkisinin kesilmesi gerekiyordu.
Bu nedenle Boston Maratonu'nda patlayan bombalar bile MÜSLÜMAN gençlere fatura ediliyordu.
Tıpkı Charlie Hebdo'dakiler gibi...
Amerika'dan TERÖRLE başlatılan bir rüzgar vardı. BATI ile MÜSLÜMANLAR'ın arasına kalın bir çizgi çekilmek isteniyordu. Medeniyetlerin çatışması birilerinin işine geliyordu.
İslam'la BATI arasındaki YAPAY KAVGA büyüdükçe Amerika, Afrika ve Ortadoğu'ya yerleşiyordu.
Batı'nın kendi içindeki KAVGASI bile İSLAM üzerinden gidiyordu.
Amerika, Ankara ile yürümek zorunda olsa da, başka seçeneği kalmasa da, BİZİMLE BİRLİKTE ETRAFIMIZI YALNIZLAŞTIRMAK İSTİYORDU! İleride kendisi için muhtemel bir tehlike oluşmasın diye... AKIL bu olunca medya da, istihbarat örgütleri de, bankalar da, filmler de, tiyatrolar da amaca göre şekillenirdi! İslam'ın KAPİTALİST DÜZENİN ALTERNATİFİ olduğunu bu oyunu kuranlar biliyordu. Şimdilerde tasfiyesi başlatılan cemaat de bu iş için vardı aslında... Alternatif olmayacaklarına söz verdikleri için büyüyüp serpilmişti!
Koruma altında tabii... İslam ve Müslüman'ın DIŞLANMASI gerekiyordu. Terörle bu oluyordu! Operasyonu yapan CIA, karşı karşıya gelen Avrupa ve Ortadoğu'ydu! Dünya üzerinde KÜRESEL bir oyunla saflar netleşirken, yeni ittifaklar kurulurken Avrupa'da herkes 26 yaşındaki Belçika vatandaşı Salah Abdeslam'ı arıyordu...
15 Eylül 1989 doğumluydu.
2009-2011 arası mekaniker olarak Brüksel Belediyesi'nin ulaşım şirketinde çalışmıştı. Birkaç basit suça karıştı. Daha sonra Brüksel'de kardeşiyle bir bar işletti. Ancak uyuşturucu madde ticareti yapıldığı için işyeri kapatıldı. Salah uslanmadı!
Özellikle takıldığı bir gay barın müşterileri onu hep gördüklerini ve eskort zannettiklerini söyledi.
Marihuana içerdi ve vaktinin çoğunun play station oynayarak geçirirdi. Abaaoud ve Brahim kardeşlerle Molenbeek'ten çocukluk arkadaşıydı. İstihbarata göre Salah da Paris de canlı bombaydı.
Saldırganların booking.com üzerinden Alfortville'de Appart City Hotel'de 311-312 numaralı odaları kiraladığını bulan emniyet odaya baskın yaptı. Odada bulunan pizza ve diğer kalıntılarda yapılan DNA testinden Salah'ın da burada olduğu belirlendi. Salah eylemi yapamadı ve kayıplara karıştı...
Şimdi Avrupa bu gencin peşindeydi! KOMİK DEĞİL Mİ? Savaş aslında NATO'nun ve AB'nin başkenti olan Brüksel'e taşındı. Avrupa kendi içinde CIA operasyonuna tepki veriyordu.
Kimse işine okuluna gidemiyordu.
Hesaplaşma başlamıştı... Kendileri kavga ederken, "İSLAM'ı DEHŞETLE yanyana getirmek" için İslam'a hizmet eden gençleri bulmakta hiç zorlanmıyorlardı!
Eğer Paris eylemini IŞİD yapsaydı bütün Avrupa askeriyle, bombalarıyla, uçaklarıyla SURİYE'ye çökmüştü!
Ama öyle olmadı! Demek ki sahnedeki IŞİD değildi! Başka oyuncular üzerinden varılmak istenen bir AMAÇ vardı. İSLAMCI GÖRÜNÜMLÜ teröristler HIRİSTİYAN BİRLİĞİNİN Ortadoğu'ya çökmesi için muazzam bir araç oluveriyordu.
Dünya, medya vasıtasıyla bilgisayar ekrandaki OK'la uğraşırken MOUSE'u tutanı ıskalıyorduk... Lideri olup olmadığı bilinmeyen bir örgütle vakit geçireceğimize VARILMAK İSTENEN senaryoya kafa yormalıydık... "MÜSLÜMAN ve İSLAM KÖTÜ" diyenlerin karşısına yeni bir MODELLE çıkmak şarttı...
Türkiye'den başka bunu yapacak tek bir oyuncu bile yoktu.
Dün SOL örgütler kötüydü şimdi de İSLAMCILAR (!) SOL'u hedefe koyup SOVYETLER'i dağıttılar... Şimdi ise birkaç kerpiç evden oluşan RAKKA'yı hedefe koyar gibi yapıp ORTADOĞU'ya çöreklenmek isteyenler kapıda...
Bunun için de bir gerekçe bulmaları gerekiyordu ve buldular... Amerika terörün kaynağı olarak gösterdiği yapılarla DÜNYA adına savaşacak.
Ama bizsiz yapamaz! Olmaz! Bunu bilirsek kazanan biz oluruz. Onlar da kazanacağımızı biliyor. Bir de içerideki yabancılar köstek olmasa...
Bir bunu anlasalar...

NOT: Bazı güçlü aileler son günlerde adil ekonomik düzenin gerekliliğinden söz eder oldu. Kapitalizmi getirip yerleştirenler kapitalizme vurur oldu! Kapitalizmi korumak için var edilen cemaatin tasfiyesinden sonra bu çıkışlar çok ama çok önemli... Makas değişiyor, yeni oyun başlıyor gibi...