BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 14 Eylül 2017

Merkel-CHP-HDP-Akşener ittifakı

Dış mahfillerde, Alman Başbakanı Merkel-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu-terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP aşkı; iç siyasette de Kemal Kılıçdaroğlu-Meral Akşener aşkı tam gaz gidiyor. Tek hedefleri var... 2019 yılında, eski Türkiye'yi geri getirmek.
Alman Başbakanı Merkel, kendi ülkesindeki seçimden çok Türkiye'deki 2019 seçimiyle yatıyor, kalkıyor. Sanki Türkiye'de seçime giriyor.
Eski Türkiye blokuna patronluk yapıyor.
Haddini aşan ifadeler kullanmanın ötesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kol kanat geriyor. Eski Türkiyeciler'in adeta TEKNİK DİREKTÖRÜ gibi 2019 seçimleri öncesinde 'Hayır' bloğuna lojistik sağlıyor, moral veriyor.
Son sözleri son derece rahatsız edici.
Merkel "Yaklaşık yüzde 50 'Hayır' oyu veren kesimi hayal kırıklığına uğratamam. Türkiye ve hükümetine karşı yumuşayamayız" derken, yön verdiği Türkiye içi yıkıcı muhalefet cephesine moral vermekten duramadı.
Aziz milletimiz, uluslararası şer cephesi-eski Türkiyeci blokların daha öncede kurguladıkları 7 Haziran tezgâhını bildiği için, gelişmeleri dikkatle takip ediyor. Almanya Başbakanı Merkel, 7 Haziran seçimlerinde de bugune göre daha derinden, teknik direktörlük yapmıştı.
Dillerde dolaşan, CHP-HDP ittifakının ardında uluslararası network olduğundan haberdarız. Bölücü terör örgütü PKK'ya yıllardır sahip çıkan, yardım ve yataklık yapan Almanya başı çekiyor. CHP/HDP ittifakını destekleyen Haçlı-Siyonistler'in çevirdiği dümenlein farkındayız.
Kandil'deki elebaşı Cemil Bayık, kısa süre önce CHP ve HDP'nin birlik olması gerektiğini söylemişti.
Almanya'dan beslenen PKK elebaşıları, AK Parti'ye karşı geniş katılımlı bir ittifak talebinde bulunmuşlar, sonra bu çağrıya Alman Başbakan Merkel'den de destek gelmişti. Merkel'in tavrı, tek kelime ile HAÇLI zihniyetinin yansımasıdır.
Almanya daha da ileri giderek 15 Temmuz FETÖ hainlerine sahip çıkmaktadır.
Almanya'dan, Merkel'den gözünü ayırmayan Kemal Kılıçdaroğlu da CHP-HDP-eski MHP'liler, PKK-FETÖ işbirliğinden yüzde 51'e çıkma çabasındadır.
KILIÇDAROĞLU-MERAL AKŞENER HATTI: 13 Eylül 2017 günü (dün) internet medyasında CHP Milletvekili Barış Yarkadaş'ın 'Meral Akşener'in partisinin yeni logosu' başlıklı bir yazısı çıktı. CHP-Akşener tam gaz giden aşkını anlamak için bir yazana bak, bir yazılana bak yeter.
CHP'li portalda Akşener parlatılıyor.
Deniyor ki "Meral Akşener, referandumda 'kınalı eli' ile kampanya yürütmüştü. Kuracağı partinin logosunun da 'el' olması ağırlık kazandı. Logo için her parmağı adalet, demokrasi, refah, kardeşlik gibi sloganları simgeleyen el işareti verilmiş olacak." Kemal Kılıçdaroğlu'nun habercisi portal devam ediyor: "Yeni partinin isminin Merkez Demokrat Parti olmasından vazgeçildi. Yeni partinin 'tek kelimelik' ismi olması konusunda görüş birliğine varıldı.
Düşünülen isimler arasında; Milli, Merkez, Türkiyem, Demokrasi ve Anayurt Partisi geçiyor. Akşener'in partisinin transfer edeceği milletvekilleri ile TBMM'de grup kuracak sayıya ulaştığı konuşuluyor"muş!

SONUÇ: Almanya Başbakanı Merkel'in teknik direktörlüğünü yaptığı ESKİ TÜRKİYE KOALİSYONU faaliyette. Merkel, Almanya seçimlerinden daha çok Türkiye seçimlerine çalışıyor.
Neden acaba?
Cumhurbaşkanımız, derin Almanya'nın OSTPOLİTİK (Doğu'ya açılma) PROJESİNİ işlemez hale getirdikçe, tek dertleri var. Eski Türkiye sistemi gelsin.
Türkiye'yi eskiden olduğu gibi, Avrupa'nın-Almanya'nın gözüne bakan siyasetçiler yönetsin.
GEÇTİ BOR'UN PAZARI...