BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 23 Temmuz 2017

Haindir zevk alan Batı’ya hizmetten

16 Nisan Halk oylaması ve 15 Temmuz Türkiye'yi işgale yönelik FETÖ hainliğini telin etme, Demokrasi nöbetleri dolayısıyla ziyaret ettiğim bir çok şehirde aziz vatandaşlarımızın en çok sorduğu konu şuydu: HAİNLER NEDEN BATI'YA SIĞINIYOR? Hayati bir sorudur bu.
Yıllar önce vatan şairi Namık Kemal, Hürriyet Kasidesi'nde "Köpektir zevk alan, sayyad-ı bîinsafa hizmetten" (Köpektir, insafsız avcıya, yâni düşmana hizmet etmekten zevk alan) diyordu. Bu sözün günümüzdeki yansıması da, HAİNDİR ZEVK ALAN, BATI'YA HİZMETTEN... Çünkü, vatan hainliğinin en temel tarifi düşmanla işbirliği yapmaktır.
Yakın geçmişe baktığımızda Türkiyemizin yazgısına bakın ki ülkesinden çıkıp hainliğe soyunanların alayı Batı'ya (Amerika-İngiltere-Avrupa) kaçıyor.
Oralarda besleniyor ve ülkemize karşı "demokrasi, hukuk, hürriyet" örtüsü altında yönlendiriliyor. Alman Dışişleri Bakanı Gabriel'le buluşan Kemal Kılıçdaroğlu 10 gün sonra İstanbul'a yürüyor. Afrin Kılıcı, işlemez hale getirilmek isteniyor.
Hıristiyan Batı'yla "diyalog" örtüsü altında ajanlık-muhbirlik yapanların pozisyonu vatan hainliğidir. KONTROLLÜ RUHLAR varlıklarını koruyabilmek için Amerika, Avrupa ve İsrail gibi zalimlerle iş tutmakta beis görmüyorlar. Nitekim, Fetullah isimli hain, Vatikan'da Papa ile beraber "Medeniyetler ittifakı" adı altında küfür birliğinin Türkiye'de ve İslâm âlemindeki yıkıcı faaliyetlerine desteğini yüzü kızarmadan katılıyor.
Haçlı-siyonistlerin Türkiye'de KAOS çıkarmayı, darbe yaptırıp siyasî ve iktisadî varlığımızın çökmesini plânlamalarında kullandıkları içerideki işbirlikçiler, haindirler.
Amerika'ya, Avrupa'ya âlet olanlar, onun kötü emellerinden söz etmeyenler hainlik elbisesi giymiş olanlardır. Bölücü, kan içici PKK-PYD'nin siyasi uzantıları ve yandaşları olan HDP ve dernekler, Türkiye'yi parçalamak gayesiyle düşman devletlerle işbirliği içindeler.
Yüzyıl önce HAÇLILARIN KUŞATMALARINDAN, VATAN HAİNLERİNİN SALDIRILARINDAN ÇOK ÇEKEN Sultan Abdülhamit Han olmuştu. Yüzyıl sonra da Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan oluyor. Günümüzün hainleri Almanya'ya, Hollanda'ya, İngiltere'ye, Amerika'ya kaçıyor. Fetullah'ın savcıları Zekeriya Öz, Celal Kara Almanya'da istihbarat servisi BND kanatları altında yaşıyor.
Beynini NATO'ya satmış generaller, Almanya'da hain planlara hizmet ediyor.
Can Dündar'lar MİT TIRları kumpası kuruyor, Almanya'ya kaçıyor. Orada maaşa bağlanıyor. Türkiye'ye küfredenlerle kol kola geziyor. Hainlerin koruyucusu Alman Dışişleri Bakanı Gabriel de utanmadan Türkiye'ye laf etme cesareti buluyor.
Başta terör örgütleri olmak üzere (FETÖ, PKK, DHKP-C..vs,) ne kadar Türkiye düşmanı ve HAİNLER neden Batı'ya sığınıyor? Batı neden bir tanesini bile iade etmiyorlar? PKK, FETÖ, Ergenekoncu, DHKP-C militanları barınacak yuva olarak Batı ülkelerine kaçıyor. Özellikle neden Almanya'ya sığınıyor? 12 Eylül darbesinden, Ergenekon - Balyoz kumpaslarından, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbelerinden sonra NATO gladyoları neden Avrupa'da?
Ajanları, papazları suçüstü yakalanınca panikliyorlar. Yüzsüz bunlar. Türkiyemizi işgal etmeden taşeron Fetullah'ı vermiyorlar. Neden? Türkiye'mizde, yakın coğrafyamızda yaşananları anlamak için Büyük Resim'e bir gün değil, her gün bakalım.

SONUÇ: Büyük oyun oynanıyor.
Parçalanan Irak, Suriye, İsrail'in Gazze ve Mescid-i Aksa zulümü, Musul'un harabiyeti, PKK, DEAŞ, FETÖ, DHKP-C'nin ortaklaşa saldırtılmaları, Türkiye'yi işgal etmeye yönelik 15 Temmuz CIA-Pentagon- NATO kuklası Fetullah'ın teşebbüsü, işgali engelleyen Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan ve Büyük Türk Milleti'ne uzanan kirli eller, vicdanları mühürlü zavallılar, Katar'ı kuşatmalar, Katar Türk üssüne tezgah, terör koridorları, Sünni-Şia eksenleri oluşturma gayretleri, İstanbul yürüyüşlerinin hepsi birbiriyle çok bağlantılıdır. New York, Londra, Berlin, Paris, Tel Aviv baronlarının hedefi Türkiye-liderimiz Tayyip Erdoğan'dır.
Müslümanların yıkılmayan tek kalesi Türkiyemize uzanan elleri kırmakta, kem gözleri oymakta azimli, kararlı 80 milyon bekliyor...