BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 19 Temmuz 2017

Fetullah’ın akıl hocaları

Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Koordinatörü rahmetli Hasan Karakaya, 7 Mayıs 2014'teki köşesinde, CIA-Pentagon kuklası Fetullah'ın akıl hocası olan ABD'li FBI ajanı John Edgar Hoover'in cibilliyetini ortaya koyan bir yazıya imza atmıştı.
Rahmetli Karakaya, "Gülen'in akıl hocası John Edgar Hoover nasıl bir adamdır?" başlıklı yazısında, medyanın jilet olmak için bekleyen gemisinin amirali Ertuğrul Özkök'ün, Hoover'i metheden notlarına değinmişti:
"Ertuğrul Özkök:
O adam, seçilmiş başkanlardan, en güçlülerden bile güçlüydü... Çünkü o adam, tam 48 yıl, yani yarım asır boyunca, Amerika Birleşik Devletleri'nde bütün şöhretli insanları, siyasetçileri, aktörleri, işadamlarını dinledi... Onların telefon konuşmalarını dinledi, kayda aldı, sakladı...
Ve gerektiği anda, hiç tereddüt etmeden kullandı... Başkanları dinledi. Şimdi bütün Amerika onun hakkında yapılan, J. Edgar filmini seyrediyor. Ben bilmiyordum.
Hoover, gay'miş. Bilmiyordum, film nedeniyle yazılanlardan öğrendim..." Ben de o günlerde Fetullah'ın akıl hocalığını yapan CIA ajanı Graham Fuller, ABD eski Ankara Büyükelçileri Edelman, Abramowitz'in çevirdiği oyunları yazmıştım. O günden bugüne NATO Gladyosu Fetullah'a akıl hocalığı yapanların listesini çıkarınca beynim karıştı. Bu yerli ve yabancı isimleri okuyunca, aziz okuyucularımız, sizlerin de uykusu kaçacaktır. Belli ki Gülen'in arkasında konumlanan YABANCI AKIL HOCALARI ve YERLİ ÇAKMA AKIL HOCALARI vardı. Özkök'ün Fetullah'ın akıl hocası olarak gösterdiği FBI ajanı Hoover, CIA ajanları Graham Fuller, Henry Barkey, ABD'nin E. Büyükelçileri Edelman, Abramowitz, Marc Grossman, Gölge CIA Stratfor Başkanı Friedman, 'Karanlıklar Prensi' Perle, Volfovitz, Rubin, Makovski (CHP-Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanlığı yaptı), CIA Analiz ve Prodüksiyon Direktörü George Fidas, John L. Esposito, Lawrence Geraty, Paul Parker, John Borelli, James E. Bowley, David B. Capes, Terry Mathis, Loye Ashton, Thomas Michel, James Kenneth Echols, Donald Senior...
YERLİ AKIL HOCALARI: CHP eski Genel Sekreteri Kasım Gülek, Zeyno Baran (Nixon Center, Eski CSIS elemanı- Doğan Medya Zafer Mutlu'nun kızı) Kemal Kılıçdaroğlu ve Selahattin Demirtaş, ABD'de Fetullah'ın akıl hocalarıyla buluşup ne konuştular?

SON İKİ SORU:
1) NATO gladyosu Fetullah, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın jeopolitik hamlelerini kırmak, Türkiye'nin İslam dünyasına uzanan ellerini engellemek için uşaklıkta sınır tanımıyor. NE İÇİN?
2) CNN-TÜRK PENGUEN VE HÜRRİYET KUŞ'LARI NEDEN SEVİYOR?