BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 26 Haziran 2017

Eldeki elemanlar

Atalarımızın anlamlı bir sözü var: Eldeki bir kuş, daldaki iki kuştan iyidir. Bilindik bir hikayedir. Yaşlıbilgili- tecrübeli bir dede ile çocukları arasında yaşanan kuş metaforunu anlatır. Daldaki bir kuş, dalda olduğu müddetçe faydası olmaz. Bu bakımdan, eldeki kuşun ve kuşların değerini bilmek gerekir. Önemli olan öncelikle eldeki kuşu kaçırmamak gerekir. CIAPentagon- NATO Gladyosu Fetullah'ın militanı beyin takımının bazı isimleri, ABD-İngiltere- Almanya'ya kaçmış olsa da savcılarınhakimlerinistihbaratçıların elinde çok önemli FETÖ beyinleri bulunuyor. Kukla Fetullah Gülen ağaçtaki kuş (Kardinal).
Aşağıdakiler, eldeki elemanlardır.
ASKERİYE: Hava Kuvvetleri eski komutanı Akın Öztürk ve İkinci Ordu Eski Komutanı Adem Huduti konuşturulursa, ordu zirvesinde FETÖ'nün çevirdiği tezgahlar ortaya çıkacaktır.
MEDYA: Alaattin Kaya... FETÖ'nün medyada merkez üssü olan Zaman gazetesinin kurucusu, kara kutusu.
Konuşturulursa FETÖ'nün medya ayağı çözülür. Vatikan sırları çözülür.
SİYASET: İlhan İşbilen... Eski İzmir Milletvekili. FETÖ'nün siyaset ayakları ortaya çıkarılır.
İŞDÜNYASI: Uşak'ta Sesli Battaniyeleri'nin sahibi Hazım Sesli'nin belgeleri incelenince, Afrika'dan İstanbul'a, spordan Galatasaraylı eski futbolculara kadar uzanan damarlar ortaya çıkar.
İSTİHBARAT: Ramazan Akyürek.
FETÖ'nün MİT-İstihbarat ayağı sökülür.
İNCİRLİK: Üssün eski komutanı Tuğgeneral Bekir Ercan Van, darbe gecesi F-16'lara yakıt ikmali yapan tanker uçaklarını yönetti. Son anda ABD'ye sığınmak istedi. Konuşturulursa İncirlik merkezli NATO-FETÖ ayağı, kılcal damarlar ortaya çıkar.
GENELKURMAY: Generaller Mehmet Dişli ve Mehmet Partigöç konuşturulursa FETÖ'nün genelkurmay ayağı çözülür.
MÜLKİYE: Şehabattin Harput.
İçişleri Bakanlığı eski müsteşarı-Bursa valisi. Mülkiye cuntası çökertilir.
Gazeteci Yazar Aslan Değirmenci tarafından kaleme alınan, "Akıncı Üssü'nün Şifreleri- Darbenin Perde Arkası" isimli kitapta, "Darbeciler talimatları kimden aldılar?", "Akıncı Üssü'nde neler yaşandı?", "Katliama katılan uçakları kim, nasıl yönlendirdi?", "Pensilvanya'dan gelen talimatlar nasıl yerine getirildi?", "Hangi toplantılarda hangi kararlar alındı? Eyleme geçirme metotları nelerdi?" gibi sorulara cevap veriliyor.
Kanlı girişimin dış bağlantılarını da aydınlatan kitapta Nazif Karaman, Halime Kökçe, Adnan Karakaş, Kemal Gümüş, Mustafa Güngör, Abdulhamit Güler, Ahmet Zeki Gayberi, Edip Üzen, Ömer Özkök, Osman Ateşli ve Murat Alan'ın değerlendirmeleri yer alıyor. Darbenin kara kutusu- Hava Kuvvetleri Komutanlığı imamı Öksüz'ün FETÖ'cü Generallere ettirdiği bir yemine dikkat: "Bilumum karar listesindeki esaslara riayette bulunacağıma Gülen hocaefendimiz ve uhdeme aldığım vazifeleri veya kararla bana tahmil edilen mükellefiyetleri, 'itirazsız' yerine getirmeye çalışacağıma, münferit hareket edip bu kararlara muhalif davrandığım an, ihtiyarımla bu kadrodan kendimi ıskat edeceğime, Vallah-Billâh kasemleriyle yemin ederken, bu yeminin 'La Yen Kati' olmasına, 'Cenab-ı Hakkı istişhadda' bulunuyorum." CIA-Pentagon-NATO Gladyosu Fetullah'ın militanı beyin takımının eldeki KUŞLARI konuşturulursa, 'Kontrollü Darbe' algı operasyonları mühendisleri ve Kemal Kılıçdaroğlu bakalım ne yapacak?

SON HABER: İNCİRLİK'İN ABD'Lİ KOMUTANI DEĞİŞTİRİLDİ. ÇOK ŞEY BİLEN (15 TEMMUZ SIRLARI) ALBAY JOHN WALKER GİTTİ, yerine ABD Pasifik Hava Kuvvetleri ile Hickam Hava Kuvvetleri Üssü'nde Güç Projeksiyon Bölümü şefi olan Albay David Eaglen getirildi. ABD, PENTAGON-NATO BU İŞLERİ BİLİR!