BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 24 Haziran 2017

Büyük resim

CHP -Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul yürüyüşünün ardında, Haçlı-Siyonistler'in parmağı var mı?
Başta, Ayasofya'nın sessiz ve öksüz minarelerinden yükselen ezan seslerinin Bizans'ın çocuklarını çıldırtması olmak üzere, aşağıdaki asla tesadüf olmayan olayları ayrı ayrı değil, lütfen BÜYÜK RESİM içinde değerlendirelim. CHPKemal Kılıçdaroğlu yürürken, Kadir Gecesi'nde küresel dalgalara yol açan bir gelişme yaşandı. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez tarafından Ayasofya'da Kadir Gecesi etkinliği düzenlendi. Sabah okunan ezan Ayasofya minarelerinden enginlere doğru seslendi. ABD'den Avrupa'ya, Hristiyan dünya, "Ayasofya'da Diyanet İşleri Başkanı'nın da mevcudiyetinde Kur'an okunmasını, ibadet yapılmasını ve ezanları kınıyoruz" dediler. Alman Deutsche Welle, "Ayasofya'nın camiye çevirme girişimlerinin uluslararası toplumu rencide ettiğini" iddia etti. Ruhsuzlar "Dünyadaki bütün Hristiyanlar'ın dini duygularına yönelik açık, kabul edilemez bir meydan okuma söz konusudur" dediler. Ruhsuzlara hatırlatırız. Fetullah'ın militanları, PKK'nın satılık cellatları da Türkiyemiz'e karşı Müslümanlar'a meydan okumakta.
Bizans'ın çocukları küstahtı, densizdi.
Peki, 'Haçlı-Siyonistler'in küstahlığına karşı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir tepki gördük mü, hayır. CHP'nin önderlik ettiği Taksim Gezi kalkışmasında birçok rezil slogan atılmış, küstah ve terbiyesiz yazılar duvarlara yazılmıştı. Bizans'ın çocukları, "ZULÜM 1453'TE BAŞLADI" diye duvara yazmışlardı. Tarihin derinliğinden gelen Haçlı-Siyonist kafasının bu rezil yazısına Kılıçdaroğlu ve CHP Polit- Büro'dan kimse tepki gösterdi mi? Hayır.
Taksim-Gezi'de İstanbul'un bağrında 562 yıldır yanan fetih ateşini söndürmek istenmesine ses çıkarmayan Kemal Klıçdaroğlu'yla beraber (Kadir Gecesi gündüzü), Marksist-Leninist-Komünist Birleşik Haziran Harekâtı temsilcileri yürüdü. Haçlı-Siyonistler, yine ortalığa çıktı. Taksim-Gezi kalkışmasında aktif rol alan Birleşik Muhalefet ve Sol Cephe dinamiklerini de içeren örgütler, "Birleşik Haziran Hareketi" ismini almışlardı.
Hayata Haziran İsyanı'nın (Gezi) açtığı yoldan ilerleyerek yanıt üreteceklerini üfürüyorlardı. HDP-PKK beraberliğindeki harekete; komünist parti, ÖDP, EHP, TKP 1920, HTKP gibi siyasi partiler, Devrimci Hareket, Red Dergisi, Türk Tabibler Birliği, TMMOB, DİSK Sosyal İş katılmıştı. Harekât açıkça, güçler bir araya gelerek Birleşik Haziran Hareketi adı altında mücadelelerini sürdürecekler.
'Haziran'da Taksim-Gezi'de sokağa çıkanlar tekrar tekrar sokağa çıkacak' sloganı etrafında birleşiyorlardı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun yol arkadaşları: FETÖ, PKK-HDP, Ergenekoncular, Balyozcular, Boğaz Köprüsü'ne, hava meydanlarına karşı çıkan Taksim Platformcuları, Birleşik Haziran Harekâtı, Marksist- Leninist-komünistler, destekçileri Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu. Ne koalisyon ama. Derin ABD'nin adamı Büyükelçi Ricciadorne'nin, Kılıçdaroğlu sevgisi boşuna değil. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir ABD projesi olduğu Wikileaks'teki Amerikan hükümet yazışmalarından, ABD'de devlete yakın düşünce kuruluşlarının raporlarına kadar ortaya çıktı.

22 NİSAN 2008 ABD BÜYÜKELÇİSİ ROSS WILSON RAPORU: 'Gizli' ibareli belge:
"Baykal'dan kurtulup yerine marjinal şekilde daha sunulabilir bir lideri yerleştirmek Erdoğan'ın AK Parti'ye karşı ordu ya da yargı yoluyla baskı kurmaktan daha etkili bir silah olabilir."
2010 WASHİNGTON: "Geleceğe iyimser bakmak için elimizdeki en iyi sebep Kemal Kılıçdaroğlu'dur." 2011 Center For American Progress'ın raporu: "Türkiye'nin ana muhalefet partisi ilk kez kendisini yenileyerek Washington'a katılım göstermeye başladı.
Bu anlamda yeni CHP ,ABD ile yeni alanlarda katılım fırsat potansiyelleri sunmakta. CHP muhalefet pozisyonda.
Bu önemli ortaklıkta oynayacağı bir role sahip."
SON SORULAR : Kemal Kılıçdaroğlu ne zaman ABD'ye, İsrail'e, Almanya'ya tepki gösterecek? Haçlı- Siyonist rüzgarlar Kılıçdaroğlu'na ne kadar faydalı olacak?