BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 18 Haziran 2017

Kılıçdaroğlu’nun suflörleri

CHP kimin taşeronu? Kemal Kılıçdaroğlu'nun suflörleri kim?
Olanlara birlikte bakalım. Aydın Doğan Medya-Hürriyet'in 'Gandi Kemal' aşkı canlandı. İngiliz BBC, Avrupa, Amerika basını 'Çakma Gandi' İstanbul'a yürüyor diye bayram yapıyorlar.
Kılıçdaroğlu'nu, başta Hürriyet olmak üzere malum medya, ikiyüzlü Avrupa Parlamentosu, HDP(PKK), Meral Akşener, Sosyalist- Marksist platformlar destekliyor. Ne koalisyon ama...
Yabancımız değiller.
Kontrollü darbe mimarları kontrollü gerilim stratejisini uygulamak için fırsat bekliyorlarmış. Kemal Kılıçdaroğlu'nun suflörlerini iyi tanıyoruz. 8'inci seçimini kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'nun bedel ödemek konusunu ustaca geçiştirmesini sağlayan koalisyon, Gandi Kemal Filmi'ni yeniden piyasaya sürdüler.
CHP kimin taşeronu? Çakma Gandi yürüyormuş.
Bir yürüyene bakınız, bir de Türkiye'yi kuşatma koalisyona bakınız. Tarihi, yıkmakla, darbe suflörlüğü yapmakla, Menderes'leri astırmakla, taş koymakla, korkutmakla, sürgün ettirmekle, yargısız infazlarla dolu kara bir geçmişe sahip, CHP'nin genel başkanı adalet için yürüyormuş. Casusluktan ceza almış Enis'i öne sürerek, gerilim stratejisine prim veriyorlar. Çakma Gandi'nin yürüyüşünün arka planına bakınca, ADALET sloganı perde. Aslında, Derin Amerika-Avrupa'nın, 15 Temmuz'u bitirmediğini gösteriyorlar.
Son Derin Amerika-Pentagon'un Katar olayı-Kılıçdaroğlu'nun Rabia kurgulaması -Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın hedefe konması - İstanbul yürüyüşünü beraberce düşünürsek, bu iş Enis'i çok aşar çok. İş başka.
Gerçeğin bir yönünü gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler çok güzel ortaya koydu: "CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu Beyler yollara düştü!
Demokrasilerde bunlar son derece olağan şeylerdir! Özgürlüktür, haktır!
Alışmamız gerekir! Ama Pentagon'un FİNANS HATTINA YİNE BAKIN!
İçinde BERLİN var mı? VAR! MİT TIR'ları haberlerini yapan gazeteci nerede?
ALMANYA'DA! Ona haberi verdiği iddia edilen eski gazeteci yeni vekilin çalıştığı kurumun ortağı Kavga bu çünkü!
Derin Amerika (Pentagon) Katar'ı kuşattırdı. Amerikan'ın taşeronu darbeci Sisi, yüzü kızarmadan, 'Katar gibi Türkiye'ye de ambargo uygulayalım' dedi, Kılıçdaroğlu aniden, 'Rabia' diyerek, Batıya selam çaktı.
Çakma Gandi İstanbul yürüyüşü başlatıldı.
Amerika'da Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın korumalarına terbiyesizce tutuklama kararı çıkarıldı.
Bunun adı bellidir. Derin Amerika'nın-Avrupa'nın 15 Temmuz'u devam ediyor. Türkiye kuşatması sürdürülüyor.
MHP lideri Devlet Bahçeli, bu olayın arkasını çok iyi okuyarak derin Amerika- Avrupa tezgâhlarını ortaya koyuyor: "SİSİ küstah Türkiye çağrısı yaptı. Ülkemiz, bitmek bilmeyen saldırıların, derin komploların, ayak oyunlarının, dahası maskeli operasyonların çok açık hedef ülkesidir. CHP'nin demokratik ve hukuk çemberinden taşmaması gerekirken, mal bulmuş mağribi gibi sokağa fırlayarak yürüyüşe geçmesi masumane değildir.
Provokatörler devrede, karıştırıcı ve nifak saçan mihraklar yerli işbirlikçileri eliyle kuyruktadır. Sandıkta sonuç alamayanların sokağa çıkması, demokrasiden umudunu kesenlerin uygun adımlarla yürüyüşe geçmesi ısmarlama projedir.15 Temmuz'da doğan milli mukavemeti yıkmak, parlayan millet direncini kırmak ve rövanşını almak için bugünkü yürüyüş kurgulanmıştır. 15 Temmuz'u unutturup 20 Temmuz darbesi uyduran, kontrollü darbe ödevini karanlık odaklardan alanlar kurulmuş ve yola bırakılmışlardır. Bugün yola çıkmak 15 Temmuz FETÖ ihanetine sünger çekmek, hatta alttan alta destek vermek, şühedaya bir kez daha kıymak demektir."

SONUÇ: Hürriyet'in "Gandi'nin ünlü tuz yürüyüşü" ve BBC'in 'Gandi yürüyor' manşetlerini, büyük heyecanlarını gördükçe dertlerinin ne olduğunu iyi biliyoruz. Aziz Milletimizin 16 Nisan'da Büyük Türkiye yürüyüşünü hızlandırmasının altında ezilen EJDERLER-BABALAR-BARONLAR, casusları koruma perdesi altında tam kadro ayağa kalktıklarının farkındayız. İçte-dışta taşeronlarıylakuklalarıyla gelseler de 'Gandi Kemal' filmini bir kez daha vizyona soksalar da, Haçlıların, Türkiyemizi kuşatan tezgâhlarını kırmaya kararlıyız.