BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 22 Mayıs 2017

Yeniden diriliş yeniden atılım



S
uskun Müslümanlar'ın gür sesi Tayyip Erdoğan, 998 gün sonra çocuğuyla, sevdasıyla, aşkıyla buluştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletin partisiyle yeniden buluştu. Ankara Arena'da bambaşka bir AK Parti vardı.
Salondan taşan yeni ruh yeni heyecan dalgası adım adım Arena'dan Ankara sokaklarına ve TV'ler aracılığıyla Anadolu'ya ve Türkiye'nin gönül coğrafyasına yayıldı.
Büyük lider Erdoğan, 2014 Ağustos'undaki kongrede genel başkanlığı bırakırken ayrılığa değil yeni vuslatlara şöyle işaret ediyordu:
"Evet, her bitiş yeni bir başlangıçtır, unutmayın güneşin batışı doğacağına delalettir. Karanlığın sonu hep aydınlık, gecenin sonu şafaktır. İnanıyorum ki her ayrılık da bir vuslattır." 16 Nisan'da Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile 2023 yürüyüşünün hızlandırılması ve 21 Mayıs 2017'de, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kurduğu partinin başına yeniden dönüşü ise bambaşkaydı. Bunlar siyasi tarihimizin beyaz sayfalarında mümtaz yerini aldı. 21 Mayıs 2017 Pazar günü Ankara Arena bir başka AK Parti şölenine tanık oldu. Hasret bitti.
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, kurduğu partisinin liderliğine döndü.
Bugünden itibaren, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın olan ve devam edecek görev süreleri yepyeni YENİDEN DİRİLİŞ, YENİDEN ATILIM, BÜYÜK DEĞİŞİME DEVAM hamlelerine sahne olacak. Bu dönem, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılı 2023'e doğru yeni rüzgârların eseceği bir süreci gösterecek. 100'üncü yıl coşkusuyla BÜYÜK TÜRKİYE yürüyüşünün bir başka Türkiye yüzyılına doğru evirilmesine tanık olunacak. Bu günlere kolay gelinmedi. Yeni bir dünya yani 21'inci Yüzyıl düzeni kurulurken, Türkiyemiz lideriyle, demokrasi-kalkınma-değişim planlarıyla bu dünyaya hazır olacak. Küresel liderimiz Erdoğan'la 2023-2053'e giden yolların sağlam taşların nasıl döşeneceği hep birlikte göreceğiz. 80 milyonu kucaklayacak dil, söylem ve programlarla Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüncü yılı 2023'e, kararlı, azimli, özgüven dolu bir iklimle nasıl yürüyeceğimizi Arena salonlarından taşan heyecana bakınca daha iyi anlamak mümkün. Anlatıyor. Yeni Türkiye, 16 Nisan'da DEVLET VE SİYASET RESTORASYONUNA karar verdi.
Yeniden AK Parti'nin lokomotifliğine dönmekte olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti'yi yeniden kodluyor.
YENİ BİR BAŞARI HİKAYESİ YAZILACAK. Normalleşme süreci, FETÖ'yle ve PKK ile mücadele kesintisiz sürecek. AK Parti yeniden reformlara dönen, "sessiz devrim"lerin partisi olduğu zaman, Türkiye normalleşme sürecine girebilecek.

SONUÇ: Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın hayalleri ve yazdığı başarı hikayeleri, Büyük Türkiye yürüyüşünün kilometre taşları olarak tarihteki mümtaz yerini aldı, alıyor ve alacak. "Yeni atılım dönemi, demokrasi, değişim ve reform." Türkiye'ye geniş bir vizyon, büyük hayaller ve hikâyeler katan AK Parti, kurucu lider Tayyip ERDOĞAN ile Yeni Türkiye'nin kaderini etkilemeyi başaracak, GÜÇLÜ MİLLET-GÜÇLÜ DEVLET PARADİGMASI koza gibi örülecek.