BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 23 Ağustos 2016

Büyük oyun hortladı

Yüzyıl önce İngiltere-Fransa tarafından hazırlanan Osmanlı'yı paramparça eden SEVR isimli Haçlı Sömürge anlaşması'nı Milli Kurtuluş Savaşı'yla tarihin çöplüğüne attık. Ders almamışlar. Yüzsüzler. Bugün de Anadolu topraklarına 100 yıl öncesinde olduğu gibi planlı-derin hesaplı saldırı içindeler.
Satılmış tüm militan-örgüt-ihanet şebekeleriyle geliyorlar.
Yaptıkları yabancımız değil. Tarihte bugünlere örnek olacak, Truva Atı'yla Çanakkale işgal edilmişti.
Bugün yine 100 yıllık BÜYÜK Oyun'larını Truva Atı modeliyle yürütmenin peşindeler. Truva atları PKK, PYD, DEAŞ, DHKP-C, FETÖ emir alıp yurdumuza saldırıyorlar. Bin yıldır yaşadığımız aziz vatan Anadolu'dan bizleri atmak için can attıklarını hiç unutmamalıyız. İngiliz-Fransız Donanması Çanakkale'ye saldırmadan kısa süre önce, İngiltere Savaş Bakanı Lord Kitchener "Türkiye'yi yok edinceye kadar savaşacağız!" diye inliyordu. Sakarya Savaşı öncesinde İngiltere Başbakanı Lloyd George (25 Mayıs 1920) "Türkler'i Asya'ya süreceğiz. Türkiye sahneden siliniyor diye üzülecek değiliz. Birkaç gün sonra, Türkiye sorunu da tarihe gömülecek" diye sayıklıyordu.
Haçlıların Anadolu topraklarına Truva Atı sokma planlarına dikkatle bakınız.
Bugün yaşadığımız saldırıların, Müslüman ülkeleri işgal etmek için kurgulanan 2001 İkiz Kuleler dümen-sahte planın devamı olduğu apaçık gözleniyor. Afganistan, Irak, Suriye, Libya, Yemen işgal altında.
Bunların hepsinin Müslüman devletlermilletler olması, 'büyük oyun'u göstermiyor mu? Bu ülkelerin ortasında esas hedef Türkiye'dir. Çünkü İslam'ın yıkılmayan tek kalesidir Türkiye. Düşerse İslamiyet düşer. Onun için Haçlılar, 100 yıldır dönüp dolaşıp Türkiye'ye, Anadolu topraklarına göz dikiyorlar. Derin Amerika-Avrupa- Vatikan'ın elinde yıllardır bir proje olarak büyük Kürdistan ve Büyük Ermenistan haritası bulunmaktadır. Günümüzdeki saldırıları, 2'nci Sevr çalışmasıdır. 100 yıllık plana göre yürütülmektedir. 17/25 Aralık'ta ve 15 Temmuz'da satılmış adamları Fetullah'ın militanlarıyla 15 Temmuz'da, bir haçlı saldırısıydı. Hedefi, Suriye'de kukla PKK devletini kurmak ve kuklaları PKK'lıların açtıkları hendeklerin etrafında Güneydoğu'yu parçalatmaktı.
Suriye'de Türkiye'nin etkisini kırmak için var güçleriyle çalışıyorlardı. Türkiye'nin önünü kesmek ve geri adım attırmak üzere yapmayacakları hainlik-kahpelik yoktu. Ne olursa olsun Suriye'de bir PKK devletine Türkiye'yi razı olmamızı zorluyorlardı.
TRUVA ATI modeliyle, Ordu'yu parçalayarak Güneydoğu'da PKK/DAEŞ ile çatışmalara sokmak, "NATO ülkesinde iç savaşı" bahane ederek, NATO'yu/ Birleşmiş Milletler'i Türkiye'ye sokmaktı.
Yani, dümenle Anadolu işgal edilecekti.
Fetullah, PKK, NATO birlikte. Hainlerle geleceklerdi. 15 Temmuz'da duvara çarptılar. Bir yönüyle Haçlıları, Akdeniz'in sularına gönderdik ama ardıçları hemen devreye sokuldu. Elazığ'da, Gaziantep'te canlarımıza kastettiler. Toprağa düşürdüler.
Darbe girişimleriyle, canlı bombalarıyla, kenetlenmiş milletin kollarını koparmak istiyorlar. Birliği bozamayacaklar. Rüya görüyorlar. Gerçekleştirdikleri kahpe darbelerle Türkiyemiz'i teslim alamadılar.
Zavallılar, 100 yıl önce Sevr'i paçavraya çeviren Türk milletini pek tanımamışlar.
Bugün de 2. Sevr'i yırtıp atacak, 80 milyonluk yıkılmaz armada karşılarında.
Rüya görüyorlar. Onları, İzmir'de denize dökmüştük. Yine, denize dökülmek istiyorlar herhalde. Ya bu Haçlı ordularına karşı başarılı olacağız. Ya da önümüze koyacakları haritaları kabul edeceğiz.
Haçlılara boyun eğecek Türkiye, özvarlığını kaybeder.

SONUÇ: Derin Amerika-İsrail'in, 2001 İkiz Kuleler Tiyatrosu'nu iyi biliyoruz. 'Büyük Oyun'un sahneye neden konduğunu da iyi biliyoruz. Yeni haritalara göre, derin saldırı ve hainlikleri dikkatle takip ediyoruz. 100 yıl önce Sevr'le gelmişlerdi. 100 yıl sonra 2'nci Sevr ile gelmek istiyorlar. İran, Irak, Suriye ve Türkiye'den koparacakları topraklarda İsrail'i koruyacak yeni bir devlet çıkartmanın peşindeler. Çanakkale'de dünyanın en büyük donanmasını denize döktük. 80 milyonluk Türkiyemiz, Haçlı Piyonlarını da denize dökmeye kararlıdır.
TARİH OLMAYACAĞIZ. TARİH YAZACAĞIZ...