BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 30 Temmuz 2016

OpusDei ve Fethullah Gülen

Fethullah Gülen, Derin Amerika-CIA-Pentagon'a hizmet ediyor. Haçlıların taşeronudur. Türkiye OpusDei'sidir. 15 Temmuz Gülen darbe girişimi açıkça gösterdi, "Hiristiyanlar Müslümanlara ve ayakta kalan en büyük Kale Türkiye'ye karşı savaşı sürdürüyor''...
TARİH: 1372
Papa II. Gregorius, Avrupa içlerine doğru Osmanlı ilerleyişini durdurmak için o dönemin güçlü adamı Macar kralına gönderdiği 1372 tarihli mektupta "Osmanlılar Avrupa içlerine daha fazla ilerlemeden karşı koymalıyız.
Osmanlılar Arnavutluk sahillerine iniyor.Komşularınızla ile ittifak yapmalısınız'' dedi. Papa, Fransa kralına da , Türklere karşı Macarlara askerce yardım etmesi için mektup yazıyordu.
Papa'nın Konsilleri, "Şimdi, sadece Avrupa Hıristiyan. Bir müddet sonra Anadolu ve Asya'ya yürüyeceğiz'diyorlardı. Ve….
Papa, Macar, Fransız, Alman, Belçika, Felemenk, İsviçre şövalyeleriyle, İngiltere haçlıları, İskoçya, Savua, Lombardiya , Rodos şövalyelerini,Osmanlı'ya karşı birleştiriyordu.
YIL:2016
Yüzyıllar geçmiş, bugün, Papa Francis ne yapıyor? Ortodoks Kivril ve Ermeni Katoliski ile buluşuyor.Katolik-Ortadoks- Ermeni kilisileri birleşme yolunda. Katolik Papa Türkiye'ye geliyor, Bizans Patriği Bartholomeos ile ortak ayin icra ediyordu.
24 Haziran 2016'da Papa, Erivan'da Ermeni Apostolik Kilisesi (EAK) Katolikos Garegin II'yle buluşuyor, anlaşıyor ve.. 1915 olaylarını "soykırım" olarak konuşmaktan utanmıyordu.
Sonra Papa, "Üçüncü dünya savaşı başladı. Parça parça" diyordu.
Beraberce, 21'inci yüzyılın Ortadoğu haritasını çiziyorlardı. Çizdikleri coğrafya Müslümanların topraklarıydı.
Müslümanların ayakta kalan en büyük kalesinin başkomutanı Tayyip Erdoğan ayağa kalkıyor,"Müslüman ülkelere ne karışıyorsunuz? Ortadoğu'yu yeniden sömürge yapmanıza Türkiye karşıdır" diyordu. Opus Dei Tarikatıyla Fethullah Gülen arasındaki şaşırtıcı benzerlikler ve ilişkiler yumağı şaşırtıcıydı.
Gülen 12 Mart, 12 Eylül ve 28 Şubat askeri darbelerinin baş destekçisi oldu. Komünizme Karşı Mücaddele Derneklerinin Erzurum ile İzmir şubelerini ilk kuran zattır. Bu iki tarikatın faaliyet alanları da çok benzerdir. Opus Dei Tarikatı'ının beş kıtada 475 üniversite ve Yüksek Okulu ve 200 koleji var. 604 gazete ve dergiye sahip. 52 radyo ve televizyonu yayın yapıyordu. Gülen'in de, ilkokul, lise düzeyinde 250, dünya genelinde 500-600 arasında okulu , nnlarca da üniversitesi ,gazete ve dergi, radyo ile televizyon yayınına sahipti. Opus Dei Tarikatındaki gibi her ülkede bir sorumlusu bulunuyordu.
Ülke kardinali yerini ülke FETÖ İMAMI almıştı. Birlikte "Dinler arası Diyalog ve Hoşgörü" adı altında Siyonist-evanjelist projelerini yürütüyorlardı.
SONUÇ: Neden Fethullahçı hareket Katolik Opus Dei tarikatına bu kadar çok benziyordu? Çünkü, ikisini de CIA kurdurmuştu. model, taktik, yapılanma, kullandıkları kelimeler aynıydı. Papa, Müslümanları hedefe koyuyordu. En büyük yardımcısı da Gülen oluyordu. Türk Opus Dei Fethullah Gülen Haçlıların taşeronluğunu yapıyordu.