BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 30 Haziran 2016

Çok uluslu alçaklık

Dünyanın en büyük 11'inci havalimanı olan İstanbul'a alçakça saldırıldı. Böyle komplike bir işin arka planında, "zaman ayarlı, istihbarat servis destekliçok uluslu-taşeron bir örgütle gerçekleştirilen bir operasyon" net biçimde karşımıza çıkıyor.
BÜYÜK RESİM: Derin Amerika-Batı'nın, Yeni Ortadoğu Haritası. Harika bir alet var, pusula.
Yön gösterir, mevki bulmaya yardım eder.
Yeni Ortadoğu Haritası'nda harika pusula, Papa Franciscus'un network'u ve stratejik hamleleridir.
PAPA, 19 AĞUSTOS 2014'te "Biz Üçüncü Dünya Savaşı'ndayız ama parça parça" demişti.
12 ŞUBAT 2016: Ortodoks ve Katolik kiliselerinin ruhani liderleri Papa Franciscus ve Patrik Kirill, 1054'te kiliselerin ayrılmasının ardından ilk kez Küba/Havana'da, anlaştılar.
24
HAZİRAN 2016: Papa Franciscus, Erivan'da Ermeni kilisesiyle buluştu, kucaklaştılar, tüm Ermeniler'i Katolikosu Garegin 2 ile "Ortak Bildiri" imzaladılar.
Papa'nın bahsettiği, Üçüncü Dünya Savaşı'nın taşeronları var. DAEŞ/ PKK-PYD Derin Amerika-Avrupa, DAEŞ'i düşman gösterip, bir taraftan Hıristiyan dünyanın İslam düşmanlığında kullanıyorlar, İslam dünyasını parçalamada derin planlarına yardımcı kılıyorlar, diğer taraftan YENİ ORTADOĞU HARİTASI'NI pişiriyorlar. Aslında, DAEŞ'ten çok memnunlar. Düşman göstererek tezgâh kuruyorlar. Papalık- Hıristiyan dünya, DAEŞ'i Yeni Türkiye'ye karşı da kullanıyor. RUSYA Federasyon Konseyi Dış İlişkiler Komite Başkanı Konstantin Kosaçev, "Terör saldırısı Türk hükumetinin Rusya ile ilişkilerini düzeltme çabalarına yönelik olduğu ortada" demesi dikkatlerden kaçmasın.
NE TESADÜF. Türkiye-DAEŞ savaşını körüklemek için İstanbul saldırısı planlanmış olabilir mi? İstanbul saldırısından önce CIA servis kontrollü Washington Enstitüsü ABD- CNN'e bir makale yazdı. (Türkiye Araştırmaları Direktörü Soner Cagaptay-29 Haziran 2016) "Türkiye, şimdiye dek total savaşta DEAŞ'e odaklanmaktan kaçındı ve Suriyeli Kürtler'in ilerleyişini durdurmanın yanı sıra, önceliğini Suriye'deki Esad rejimiyle savaşa verdi.
Türkiye için DAEŞ'le birinci dereceden savaş artık kaçınılmaz" denildi. İstanbul saldırısından hemen sonra Cagaptay konuştu ""Saldırının arkasında DAEŞ varsa, ABD ve Türkiye bunun bir 'savaş ilanı' olacağını söylüyor. Türkiye'nin intikamı, cehennemden gelen yağmur gibi inecek." CIA-Batı istihbarat servisleri, alçak saldırıyı yapacak satılmış adamların cebine DAEŞ kimliği koyuyorlar, "Türkiye için DAEŞ'le birinci dereceden savaş artık kaçınılmaz" diye yazdırıyorlar, aradan 12 saat geçtikten sonra, Derin Amerika taşeronu DAEŞ, İstanbul havalimanına saldırıyor. Derin Amerika-Batı-CIA çok akıllı! Türkiye'den ne bekliyorlar?
DAEŞ'le birinci dereceden savaş artık kaçınılmazmış." Sonra, Derin Amerika- Batı'nın kucağına oturmamızı isterken, utanmadan, destekledikleri PKK-PYD'yı bir kenara bırakmamızı öneriyorlar. Haçlı Orduları'na kucak açmamız gerekiyormuş.
DAEŞ'e karşı, Türkiye cehennemden gelen yağmur olmalıymış. Aylardır utanmadan, sıkılmadan, "Türkiye, DAEŞ'e yardım ediyor" oyununu oynadılar. Cumhuriyet Gazetesi'nin MİT Tır'larının DAEŞ'e silah götürdüğü yalanına sarıldılar. Türkiye'nin DAEŞ'e' savaş açmasını, Türk ordusunun Suriye'ye girmesine çanak tuttular. Ceplerine DAEŞ kartviziti koydukları satılmış adamlarına İstanbul havalimanına yaptırıyorlar. CIA ve Batı istihbaratları akıllı, biz aptalız.

SONUÇ: PAPA SÖYLEDİ "3'ÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI VERİYORUZ." PUSULA, "HRİSTİYAN DÜNYANIN LİDERİ PAPA OLUNCA, TÜRKİYEMİZE ALÇAK SALDIRILARI KİM YAPTI?" DİYE MERAK ETMEYİN. TAŞERONLAR, YA PKK YA DAEŞ ÇIKAR. HRİSTİYAN-SİYONİSTLER BİRLEŞECEK, MÜSLÜMANLAR PARAMPARÇA KALACAK. MÜSLÜMANLARIN BİRLEŞMESİNDEN ÇOK KORKUYORLAR, ÇOK...