BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 7 Mayıs 2015

Genlerinde İttihat- Terakki olan CHP

Günümüzdeki CHP'yi iyi anlamak için, İsmet Paşa'lı hükümet ve tek parti diktatörlük sürecini incelemeliyiz. Aziz milletimizin İsmet Paşa'lı CHP iktidarından sıtkının sıyrılmasının (gözden düşmesi) tarihi, genelde 1950 yılı olarak gösterilir.
Aslında, daha önceden, aziz milletimiz CHP'nin gerçek ruhunu anlamıştı. Eğer imkan olsaydı, 1925 yılında İsmet Paşa CHP hükümetinden kurtulacaktı.
İttihat-Terakki'ci İsmet Paşa, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk Başbakan'ı olarak göreve getirilmiş, sertlik yanlısı politikalarına karşı, mecliste, CHF'ye (CHP) karşı bir muhalefet oluşmuştu. CHP baskısının kaldırılması isteniyordu. Atatürk'ün yakın arkadaşları Kazım Karabekir, Rauf Orbay, Ali Fuat Cebesoy, Refet Bele, Adnan Adıvar, İsmet Paşa'ya direnmek için parti kurdu.
Terakkiperver Cumhuriyet Fırkası, demokratik hayatı ve dini inanışlara saygıyı öncelemişti. Programındaki "Parti dini inançlara saygılıdır" görüşü, CHP Başkanı-Başbakan İsmet Paşa'yı çıldırtmıştı. Şeyh Sait ayaklanması bahane edilerek, Başbakan İsmet Paşa, Terakkiperver Cumhuriyet Fırkası'nı kapattırdı. Aziz millet, İsmet Paşa'nın halka dokunmayan icraatından illallah diyordu.
Nitekim 1930 yılında yine Atatürk'ün yakın arkadaşı Fethi Okyar'a, Serbest Cumhuriyet Fırkası'nı kurdurttu. Ancak, İsmet Paşa'lı CHP'nin ayak oyunlarından bıkan Okyar, partisini kapattı. Maalesef, Türkiyemiz, İsmet Paşa'nın tek partili CHP diktatörlük sürecine girdi. 1950'de aziz millet yeniden ayağa kalktı. "Yeter, Söz milletin" diyerek yola çıkan Adnan Menderes'i Başbakan yaptı. İsmet Paşa'cı subaylarca 27 Mayıs'ta devrildiler. Sonra, tarihin yüz karasına imza atarak, seçimle gelen Başbakanımızı astılar. 1950'den beri aziz milletimiz CHP'ye ceza kesmeyi sürdürüyor... CHP ne yapıyor? Genlerinde, İttihat-Terakki olduğundan, bir o yöne bir yöne savruluyor. Bir Ordu'ya, bürokratik vesayetçilere, bir İngiltere'ye, İsrail'e yanaşıyorlar.
CHP 'DE HİÇBİR ŞEY TESADÜFEN OLMAZ. TARİH: 25 MART 2013. Hürriyet Gazetesi'nde bir haber: "KILIÇDAROĞLU-NESA İLİŞKİSİ. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun NESA Başkanı Emekli Büyükelçi James A. Larocco ile yaptığı görüşmenin içeriği hakkında bir açıklama yapılmadı, ancak sehpanın üzerindeki 'Uludere' dosyası dikkat çekti." Amerikan CIA servisince desteklenen, ABD Ulusal Savunma Üniversitesi'ne bağlı NESA-Near East South Asia Center for Strategic Studies (Yakın Doğu Güney Asya Stratejik Çalışmalar Merkezi) isimli bu kuruluşa dikkatle bakınız. NESA'nın faaliyet bölgesi çok dikkati çekicidir. Kuzey Afrika, Körfez, Ortadoğu, Güney ve Orta Asya... Ne tesadüftür, 2 ay sonra Gezi'de Yeni Türkiye lideri Tayyip Erdoğan'ı yıkma operasyonu başlatıldı. CIA-NESA özel ilgi alanında, Mısır'da Mursi yıkıldı.
Ukrayna'da Yanukoviç devrildi. TARİH:30 KASIM 2013: Kılıçdaroğlu, Amerika'da, Eski ABD büyükelçileri ve CIA'nin darbe uzmanı Morton Abromowitz, Eric Edelman, Henry Barkey, Makovsky ve İngiltere'nin Amerika Büyükelçisi Westmacott'la buluştu. Westmacott, İngiliz Kraliçesi'nden Ankara Büyükelçisi'yken, şövalyelik ünvanı almıştı. Babası 1. Dünya Savaşı'ndan sonra Ortadoğu haritasını cetvelle çizmişti. "Yeni sınırlar aynı mezhep, aynı etnisiteden olanların yaşam coğrafyalarına çerçeve olacak. Farklı inançların, mezheplerin, etnisitelerin aynı sınırlarda yer aldıkları cetvelle çizilmiş devletler geçerliliğini yitirmekte" demişti. Ne tesadüftür 17/25 Aralık 2013 Fethullah Gülen cuntasının darbe teşebbüsü oldu. Kılıçdaroğlu, Yahudi baronlar-GÜLEN LİMANI'NA demir attı.
Yetmedi, 7 Haziran seçimlerine gidiliyor.
Derin Amerika limanına geçti.. ABD'Lİ Benenson strateji, Derin Adam Makovski, Yahudi Baronlar ve Medyası hep beraber.

SONUÇ: 100 yıl önce İttihat-Terakki'yi Masonlar-Baronlar kurmuştu. Masonlar, CIA ajanları, Neo/Con'lar 100 yıl sonra CHP'nin arkasında. Tarih değişiyor, ruh değişmiyor. CHP'de liderler değişse de arkasındaki tortular Yeni Türkiye'ye duvar oluyor. O duvarı yıkmaya hazır mıyız?

YARIN: KILIÇDAROĞLU'YLA BULUŞAN NESA'NIN HARİTALARI..