BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 6 Mayıs 2015

İsmet Paşa'dan CHP kodları!

İsmet Paşa'lı tek parti diktatörlük sürecinin tekrar tekrar incelenmesi, günümüzdeki CHP'yi ve derin olayları anlamamıza çok yardımcı olur.
CHP'de liderler ve kadrolar değişse bile arkasında bıraktığı tortular YENİ TÜRKİYE'yi inşa ederken karşımızda bir duvar gibi durmaktadır.
Deniz Baykal'ın bir kasetle başkanlıktan düşürülmesinden sonra, İstanbul Büyük sermaye-Doğan medya lojistiğiyle göreve gelen Kılıçdaroğlu, 'değiştik' dese de, değişemezler.
CHP'nin kodlarını çizen, İTTİHAT VE TERAKKİ ZİHNİYETİ,100 yıldan beri yaşamaktadır.
Ancak Aziz milletimiz, eskiyi unutmuyor.
Yeni bir şey bulmuyor. Güvenmiyor.
İnanmıyor. Son örnek: 2001'de Tayyip Erdoğan tarafından kurulan yepyeni bir AK Parti'yi, bir yıl sonra iktidara taşıdı.3 seçim arka arkaya kazandırdı. Şimdi, 4. için hazırlanıyor. Kılıçdaroğlu'nun vaatlerine inanılsa,anında anketlere yansır.
CHP bildirgesini açıkladıktan sonra,3 kamuoyu şirketi,hemen anket yaptı.Sonuç mu? CHP'de bir kıpırdama yok. Yüzde 26'da da kilitlendi. Bahçeli, Demirtaş çok çalışacak, oylarını artıracak, onlar sayesinde CHP hükümetin en büyük ortağı olacak. Kılıçdaroğlu'nun 7 Haziran seçim bildirgesinin detaylarına dikkatle bakınız.
Arka planda,İttihat-terakki, İsmet Paşa hissediliyor. İki örnek her şeyi anlatıyor.
CHP seçim bildirgesinin 'Dış politika' bölümünde ne yazıyor? CHP'li hükümet eğer gelirse, İsrail ile ilişkileri yeniden kuracakmış. İttihat-Terakki'de Yahudileri çok severdi. Sevmenin ötesinde, onların desteği ile kurulmuştu. İsmet Paşa,1907 yılında İttihat ve Terakki Cemiyeti'ne girmişti ve Cemiyet'in diğer üyelerinin mason olması nedeniyle, masonlarla çok yakın çalışma imk‚nı bulmuştu.
Abdülhamit, MASONLAR tarafından kurulan İTTİHAT-TERAKKİ'nin Selanik'te planlanan askeri darbesiyle padişahlıktan ayrılmak zorunda bırakıldı. YIL 1948: Cumhurbaşkanı İsmet İnönü ani bir kararla, 5 Şubat 1948 yılında kapatılan Türkiye Mason Derneği'nin tekrar faaliyete girmesini sağladı. YIL 1949: İsrail'i ilk tanıyan Müslüman Türkiye'nin Cumhurbaşkanı İnönü'ydü. ZORUNLU EĞİTİM 13 YILA ÇIKARILACAKMIŞ. CHP'nin bu sözü, imam hatip okullarının engellenmesini öngören 28 Şubat mantığına işaret ediyor.
Çünkü 28 Şubat darbecilerinin hayata geçirdiği kesintisiz 8 yıllık eğitim modeliyle, İmam Hatip Liselerinin orta kısmı kapatılmış, Kur'an kurslarına da kilit vurulmuştu.

SONUÇ: Aziz milletimiz, İsmet paşalı yılları unutmaz. Yeni İTTİHAT-TERAKKİ Partisi'ne OY VERME Z. BÜYÜK TÜRKİYE treninin önüne taş koydurmaz.