BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 7 Mart 2015

CHP'nin Türkiye'yi batırma projesi

AK Parti karşısında, 9 seçim kaybeden Ana Muhalefet partisi CHP, bir iktidar alternatifi midir? CHP'nin kendisi dahil, halkın içinden buna kesin inanan kimse var mı? Sizce CHP iktidar olabilir mi? Evet diyenlerin sayısı, yüzde 30'larda Sonuç belli.
İktidara aday olacak bir partinin en önemli kanadını ekonomik kadronun gücü gösterir. CHP'nin önümüzdeki dönemde ekonomik beyni olarak öyle bir isim geliyor ki, ZEKERİYA TEMİZEL... Eyvah...
Yanlış anlaşılmasın...
Neden 'Eyvah' diyoruz. Bu sözü, Temizel'in şahsı, kalitesi, eğitimi için değil, çok önemli görevlerde bulunduğu sıradaki icraatları için Eski Başbakan Tansu Çiller'in feryatlarına kulak verdiğimiz için.
2001 YILI, iktidarda Başbakan Ecevit- Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan, Mesut Yılmaz, Devlet Bahçeli var... Türk ekonomisi çöküyor, Türkiye dibe vuruyor. Sermaye piyasası içinden çıkılmaz hale geliyor.
İnsanlarımız yarı yarıya yoksullaşıyor.
Toplum, bir umutsuzluk ve bedbinlik içine sürükleniyor. Yüz binlerce insan işsiz kalıyor. Binlerce insanımız bu yüzden deliriyor. Eski Başbakan Tansu Çiller, sesi çıktığı kadar bağırıyor: Yaşadığımız ekonomik felaketin sorumlusu Zekeriya Temizel'dir. Bu felaket, Temizel'in getirdiği 'Nereden Buldun' uygulaması ile patladı. Sermaye korkup Türkiye'den kaçtı. Bu kafayla ülkeyi sosyalist bir ülke haline getirdi. "Nereden buldun'dan korkan sermaye kaçınca battık... Temizel, Hüsamettin Özkan'ın yakın arkadaşıdır... 1997-1999 yılları arasındaki hükümette Hüsamettin Özkan'ın yanında Maliye Bakanı yapılmıştı. Sermaye kaçtı.
Özkan, Temizel'i, 2000'de BDDK Başkanlığı'na atadı. Bu süreçte de, bankalar battı. Bazılarına, Zarar=HORTUMLAMA iddiasıyla el konuldu. Türk ekonomisi battı.
2002'de Aziz Millet devrim yaptı. AK Parti iktidarıyla, Türkiye kurtuldu. Ekonomi kurtuldu. Büyük Türkiye yolunda yürüyoruz.
Yıl: 2015. CHP'nin yeni ekonomik beyni Zekeriya Temizel CHP'den vekil olacak, yeniden parlayacak, fırsat bulursa ekonomiyi yönetecek! Hayırlı işler dileriz!!!.

YENİ BİR PROJE DAHA VAR


Friedrich Vakfı ile Tüses'in İstanbul'da yaptığı toplantı da, CHP'nin ekonomiden sorumlu genel başkan yardımcısı Selin Sayek Böke "CHP'nin Babacan'ı olarak" nitelendirildi. Friedrich Ebert Vakfı, Almanya Sosyal Demokrat Partisi"nin (SPD) uzantısı bir vakıf gibi görünmesine karşın,Almanya dış istihbarat servisi BND'nin "sivil toplum ayağını oluşturan" vakıflardan birisidir. Bu vakıf, Almanya derin devletinin politikaları, dış hedefleri kapsamında çalışır. Friedrich Ebert Vakfı, Gezi Kalkışması"nın da destekçileri arasındaydı: Başbakan (Cumhurbaşkanı) Erdoğan, üç yıl önce, Türkiye"de faaliyet gösteren Alman vakıflarından duyduğu rahatsızlığı dile getirmiş ve "Özellikle bir vakıf var ki, CHP ve BDP"li belediyelerle çalışıyor. Onlarla kredi sözleşmesi yapıyor" demişti. Adını vermediği o vakıf, Friedrich Ebert Vakfı'ydı. SELİN SAYEK BÖKE: CHP'de Kemal Derviş ruhunu temsil eden bir akademisyen.Özgeçmişinde, Duke Üniversitesi, Dünya Bankası danışmanlık, Bentley College, IMF'nin Washington ofisinde uzmanlık, Georgetown Üniversitesi var. Selin Sayek Böke, son yazısını WALL STREET JORNUAL'a yazdı. 2 defa CNN TV'ye, Aydın Doğan'ın TV'sine çıktı, Nokta. 'Çok Amerikancı' denilerek Murat Özçelik'in ismi kurultay'da CHP delegelerince silindi. Kılıçdaroğlu ısrarla, Büyükelçiyi yardımcısı yaptı. Ve..Murat Özçelik konuştu: ABD'NİN PARTNERİ CHP'DİR... Nokta.
SONUÇ: ABD-Almanya, İsrail-Vakıflar.-IMF-Kemal Derviş-AYDIN DOĞAN ve Kılıçdaroğlu'nun CHP'si hepsi birarada. NE İTTİFAK AMA... IMF'ci Kemal Derviş-Seli Böke, 'NEREDEN BULDUN'cu Zekeriya Temizel'li CHP, Türkiye'nin ekonomisini idare etmeyi düşünüyorlar. 'ALLAH TÜRKİYE'Yİ KORUSUN' dersek yanlış olur mu?
YARIN: CHP'de İngiliz-Amerikan ekolleri çarpışıyor...