Tarihi 12 Ağustos 2017

Birleşme

O bir Amerikalı... Sohbetimizde ilginç bir cümle kurdu; "Yazdıklarınız birebir tercüme edilip, Pentagon'da, CIA merkezlerinde masalara konuyor, dosyalanıyor, arşivleniyor" dedi. Madem böyle bir durum var o zaman daha açık yazalım... Pentagon'da veya CIA'da bu yazıyı önünde bulanlar dikkatle okusun. Amerika ile malum müttefikiz... Stratejik ortaklık derken gelinen son noktada Washington bizim için "Hayati ortak" deyimini kullanmaya başladı.
Yani uğurunda savaşılacak kadar önemli bir ortak olarak görüyordu bizi... Sonrasında ne olduysa oldu... Obama döneminde başlayan furya ile Amerika derinden Türkiye'yi karıştırmaya başladı. FETÖ terör örgütü ile bu ülkede darbe yapmaya kalktılar. 15 Temmuz gecesi geç saatlere kadar Washington'dan ses çıkmadı. "Bizim Pensilvanyalı çocuklar kazanacak mı" diye geç saatlere kadar umutla beklediler. Ancak kaybettiklerini anladıkları anda "Eyvah" dediler, ses vermeye, darbeye karşı olduklarını açıklamaya başladılar. Bazı Amerikan generalleri bu açıklamaları duymamış olmalı ki "Türkiye'de muhatabımız generaller tutuklanıyor" diyerek açıktan darbecilere destek verme aptallığına düştüler. Türk halkı artık CIA tarafından çiftlik sarayda korunan FETÖ'nün Amerika adına darbe girişiminde bulunduğunu kesin olarak biliyor.
CIA'yı yönetenler... Pentagon'da oturanlar...
Ağzınızla kuş tutsanız bu kesin bilginin üzerini Türk halkının nazarında örtme şansınız yok. Darbe gecesi Heybeliada'da kamp kıran CIA ajanı Henry Barkey'leri, 15 Temmuz'un ertesinde elçiliğinizden Adil Öksüz'e giden telefonları ve daha nice açığı asla ama asla kapatamazsınız. Üstelik yediğiniz naneler bununla da bitmiyor.
Gittiniz, "Hayati ortak" dediğiniz Türkiye'ye saldıran ve hayatları söndüren terörist PKK'ya Suriye'de komutanlar atadınız, o kanlı katilleri Washington'a bağladınız. Bedeli ağır, büyük hata yaptınız... Adeta "ALT AKIL" seviyesine düştünüz. Elçilerinizle, içerideki işbirlikçi hainlerle bu ülkede kutuplaşmalara, kamplaşmalara açık destek verdiniz. Bizi ayrıştırmaya çalıştınız ama sizin bu çalışmanız olayı nereye getirdi biliyor musunuz?
"BİRLEŞMEYE"... Evet müthiş bir birleşme noktasında buluştu sayenizde Türk halkı.
Nerede mi? Hadi gelin sorun cevabını derin Amerika'nın en önemli iki think-tank kurumundan biri olan PEW'den alalım. PEW, 50'yi aşkın Amerikan müttefiki ülkede günlük araştırmalara giriyor, nabızları ölçüyor. Son araştırmada müttefik ülkelerde "En büyük tehdit, en büyük düşman kim" sorusuna cevap aradılar. Türk halkının neredeyse yüzde 80'i "Bizim için en büyük tehdit Amerika" diyerek tüm ülkeleri solladı. Evet yaptığınız tüm kumpaslar, bize saldıran tüm teröristlere verdiğiniz destekler Türk halkını "Amerika'yı en büyük düşman görme" konusunda tarihinde ilk defa bu kadar büyük bir BİRLEŞME içine itti. Amerika Başkan yardımcısı Pence, Trump'a boşuna "Türkiye'yi kaybediyoruz" demiyor.
Evet kaybediyorsunuz... Sadece bizde mi?...
Türkiye'den sonra sırlamada Kanada, Japonya ve Güney Kore var. Amerika'nın dört müttefikinde yaşayan halklar en büyük düşman olarak Amerika'yı görüyor. Bu nasıl müttefiklik?... Bu durumlara ve "EN ALT AKIL" seviyesine nasıl düşersiniz? 30 bin PKK'lı ve bir avuç FETO'cu'yu tercih edip, 80 milyonluk bölgesel GÜÇ Türkiye'yi kaybetme yolunu seçmek, ancak ve ancak zeka geriliği başlayanlarda görülecek bir hasarlı bir durum olarak karşımıza çıkıyor.
Evet beyinlerde hasar var... Mutlaka tedavi olmanız lazım. Zararlı maddelerden, etrafınızı çeviren NeoConlar'dan, sizi müttefiklerinize karşı etkilemeye çalışan 3. ülkelerden ve terörist sarmalından kurtulmanız lazım.
Sizi teröristlerle aynı masaya oturtan, aynı kaba birşeyler yaptıran McGurk gibi "Sıfır AKIL"ları silkinip atmanız artık kaçınılmaz.
Bakın Trump'ın danışmanlarından Walid Phales "El Kaide neyse FETÖ de o" diyor. Siz El Kaide için Afganistan'a, DEAŞ için Suriye'ye girdiniz... Türk halkı diyor ki; Danışman Walid Phales'in deyimiyle "El Kaide neyse FETÖ de o" ise bizim de Amerika'ya girmemiz lazım değil mi? Amerikan hukuku falan diyerek zırvalamayın... Ebubekir El Bağdadi veya Usame Bin Ladin Pensilvanya'da otursaydı "Bizim yasalar-hukuk-guguk" mu diyecektiniz yine? Evet Türk halkı ve birçok müttefikiniz sizi en büyük tehdit olarak görüyor... Oturun ve artık iyice düşünün...
Altlara düşen aklınızı ÜST'e çıkarın... Yoksa daha çok kaybedeceksiniz... Haydi bu yazıyı tercüme edin... Ve masalara dağıtın... İyi okumalar!