Tarihi 27 Mayıs 2017

Yalancı sevda

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "NATO terörizme karşı mücadeleye bağlılığı hakkında güçlü bir mesaj verecektir" diyor.
Trump, NATO'nun Suriye'de teröre karşı katılımcı olmasını istiyor. Brüksel'de yapılan NATO liderler toplantısının gündem maddesi "terör" olarak açıklanıyor. DEAŞ saldırıları ile sarsılan Fransa ve Almanya terörle yoğun savaşa girmeleri gerekirken "YAN" çiziyor, kaçıyor.
O Almanya ki, geçmişte bize "Türkiye NATO ülkesi olarak DEAŞ'a müdahale etmeli" diye gaz vermişti.
Kendileri, birkaç uçakla katılıp kenardan, köşeden boy gösterecek kadar korkak davranıyorlar. Ardından sanayileşmiş 7 ülkenin başkanları İtalya'da bir araya geliyor. ABD, Almanya, İngiltere, Japonya, Kanada, Fransa ve İtalya liderlerinin toplantısında tüm dünya "teröre karşı savaş"a çağrılıyor. Suriye, ardından Irak ve Libya'da tohumlanan teröre karşı ortak mücadele isteniyor. Ve baktığımızda NATO müdahale ettiği Afganistan'da terörle savaşıyor. Eee güzel... Buraya kadar her şey iyi gibi... Ancak ne Suriye-Irak, ne Libya-Afganistan NATO ülkesi... Buna rağmen NATO ya müdahale ediyor ya da müdahale hazırlığına girişiyor. Türkiye'den de bu noktada yoğun destek istiyorlar. Peki dünyada FETÖ, DEAŞ, PKK, DHKP-C ve bilimum terör örgütleri ile boğuşan tek ülke kim? Hepsinin saldırısına uğrayan tek ülke Türkiye... NATO üyesi ülkeler seyrediyor.
Hatta FETÖ'cü darbeci subay elbisesi giymiş yüzlerce teröriste kapılarını açıp maaşa bağlıyorlar, NATO villalarında ağırlıyorlar.
NATO üyesi Almanya'dan geliyor en çok maaş ve villalar. Teröristleri bağrına basanlar dünyaya "terörle mücadele" çağrısı yapacak kadar yüzsüz takılıyor. Almanya Başbakanı Merkel, önceki gün NATO Zirvesi'nde Erdoğan ile görüşüyor. Türkiye'de tutuklu PKK'lı teröristin salıverilip Berlin'e gönderilmesini istiyor. Hani nerede kaldı terörle mücadele?.. NATO ülkesi Almanya ve diğer Avrupa başkentleri, PKK ofislerinden geçilmiyor. Binlerce terörist sokaklarında cirit atıyor. Neymiş "Tüm dünya terörle mücadele etmeli"ymiş! Sevsinler ikiyüzlülüğünüzü... Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ABD'ye gidiyor, heyetimizi karşılayan Türkler'e PKK bayrakları ile saldırıyorlar. Erdoğan'ın korumaları müdahale ediyor, ABD yönetiminden bize kınama geliyor. Temsilciler Meclisi de "Türkiye'yi kınama" tasarısını onaylıyor.
Utanmazlığın, yüzsüzlüğün ve aymazlığın anıtını dikiyorlar adeta pişkince... PKK hani terör örgütü listenizdeydi?.. Eğer listenizdeyse, terörist paçavraları ile başkentinizde gezinip Türk heyetine saldıranlara neden seyirci kaldınız? Terörist tutuklamak için illa ki Suriye, Irak veya Afganistan'da mı olmanız lazım? Başkentlerinizde gezinip üstelik saldırganlaşınca "Okey beybi" mi?
Nerede kaldı tüm dünyaya yapılan "terörle mücadele" çağrısı? Amerika, Suriye'de PKK'ya silah yağdırıyor. TIR'larla giden ağır silahlar Haseki'den geçerken görüntüleniyor, televizyonlarda yayınlanıyor. Hani NATO, üye olan ülkeleri koruyacaktı? Afganistan'da bile terörle savaşan NATO ülkelerinin bu mantıkla Kandil'e dalmaları gerekir. Ama PKK'ya silah yağdırıyorlar açık açık, göstere göstere... 250 kişiyi darbe girişiminde öldüren katiller hala Avrupa ve ABD başkentlerinde süpermarketlerden alışveriş yapıyor, Pensilvanya'da çiftlik-sarayda ağırlanıyor...
Sonra utanmadan kalk "Tüm dünya terörle ortak mücadele etmeli" diye NATO ve G-7 Liderler Zirvesi'nde topluca bağır... Pişkinliğin böylesi ancak NATO kafada olur. Hepsi yalan-dolan! ABD Başkanı DEAŞ'ı Amerika'nın kurduğunu açıkladı.
Hadi NATO müdahale etsin kurucuya sıkıysa! İngiltere'yi kana bulayan Manchester saldırganı 4 gün önce Almanya'dan geçti Birleşik Krallık'a... Avrupa Birliği'ni dağıtmak isteyen İngiltere'ye, Alman istihbaratının bir hediye paketiydi o terörist. Yakında Almanya'da misilleme eli kulağındadır.
Terörü doğuranlar, NATO zirvelerinde dünyayı terörle mücadeleye çağıran ikiyüzlü devletlerdir. Her türlü terör, göz kestirdikleri ülkelere müdahale, küçültme ve gerektiğinde "GİRME" operasyonlarının bir parçasıdır.
Ancak o besledikleri terör artık onların evine de giriyor. "Haydi ortak mücadele edelim" yaygarası bundan kaynaklanıyor.
Birgün o evleri başlarına yıkıldığında terörist ağırladıkları villalar, çiftlik saraylar onlara yetmeyecek. Kapımıza gelip yalvaracaklar.
"Alın bunları" diye... Terörist SEVDALISI yalancılara atalarımızın bir sözünü armağan ediyorum; "Sevda geçer yalan olur, sonra sokar yılan olur."