Tarihi 28 Nisan 2017

Lambadan çıkan cin

Yarın akşam ahaber'de Yaz-Boz'da Amerika'nın derin adamı William Enghdal'ın çok çarpıcı açıklamalarını yayınlayacağız. Müthiş tespitler yapıyor William. Hepimiz Suriye'deki iç savaşın nedenlerini anlamaya çalışıyoruz, bu konuda yıllardır ekranlardan taşan uzmanları dinliyoruz.
İçlerinde asker de var, siyasetçi de akademisyen de...
Ancak hiçbiri doğruları bilmiyor, konuşamıyor, perde arkasına inemiyor. William "Lambadan çıkan Cin"i anlatıyor.
İsrailli ortakları bulunan bir Amerikan petrol şirketi var. Adı Genie Enerry... Genie, Arap peri masallarındaki lambadan çıkan cin anlamına geliyor. Hadi gelin lambadan çıkan Cin'le bir yolculuğa çıkalım... Bir yıl önce İsrail televizyonlarında "MÜJDE" diye bas bas bağırılarak bir haber dönüyor. O haberde Genie Energy'nin, Suriye'nin İsrail tarafından işgal edilmiş toprakları olan GOLAN TEPELERİ'nde son dönemlerde bulunan EN BÜYÜK petrol rezervine ulaştığı belirtiliyor.
Sonrasında o haberler pat diye kesiliyor, üzeri kapatılıyor. İşte William bu noktada çok ilginç bir ayrıntıya dikkat çekiyor. 1967 yılında İsrail'in işgali sonrası Golan tepelerine BM askerleri yerleştirildi. Çok ilginç bir şekilde Tel Aviv ve DEAŞ buradaki BM askerlerini tepelerden atmak için ortak operasyon çekiyor. İsrail ve DEAŞ ortaklığı size garip gelebilir. Ancak geçtiğimiz haftalarda DEAŞ İsrail'i vurdu. Tel Aviv'den İsrailli Savunma Bakanı çıkıp "DEAŞ bizi arayıp özür diledi. Yanlışlıkla olmuş. Bizimle bir savaşları olmadığını açıkladılar" dedi. Evet DEAŞ'ın sadece kendine hedef olarak gösterilen müslümanlarla işi var.
İsrail'le "Yanlışlıkla vurduk sizi, ÖZÜR DİLERİZ" diyecek kadar büyük ortaklıkları var. Ve daha da ilginç olan Netanyahu hem Obama hem de Trump'ı ziyaret ediyor. Her iki başkan da ziyaret sonrası altını çizerek, ısrarla "Golan Tepeleri İsrail'indir.
Herkesi bu gerçeği tanımaya çağırıyoruz" diyor. DEAŞ sayesinde Suriye hükümeti Golan Tepeleri'ni kontrol edemez hale geldi. Artık son dönemin en büyük petrol rezervinin bulunduğu o tepelerde tek kelimeyle İsrail'in borusu ötüyor. İşte o petrol rezervlerini bulan ve işletecek olan Genie Energy şirketinde yönetim kuruluna baktığımızda karşımıza iki ilginç isim çıkıyor.
Birisi ABD'nin Afganistan ve Irak işgali için kendini yırtan Başkan yardımcılarından Dick Cheney... Diğer yönetim kurulu üyesi ise JACOB LORD ROTSCHİLD... Yani dünyanın en zengin ailesinin dördüncü baronu... Biz Suriye ve Irak'ta terörist PKK hedeflerini vuruyoruz. Ardından Amerikan subayları PKK'lı teröristlerle vurulan o yerleri ziyaret ediyorlar. Amerika'dan "Endişeliyiz" açıklaması gelirken, vurduğumuz yerleri gezen Amerikalı subay ve PKK'lıların olduğu fotoğrafta arka planda gözümüze bir kocaman bir PETROL KUYUSU çarpıyor.
İşte o fotoğraf bölgede oynanan ve GOLAN Tepelerine kadar uzanan muazzam bir OYUNUN şifrelerini veren poz olarak karşımıza çıkıyor. Etrafımızı yangın yerine çevirenler, savaş çıkar-kaos oluştur- PARA kazan üçgeniyle servetlerine trilyon dolarlar kazandıranlar. İşte Lambadan çıkan CİN'lerden birinin hikayesi böyle... Bir başka lambadan çıkan CİN de Almanya Başbakanı Merkel... İngiltere AB'den kaçmış, Birlikte parçalanma çanları çalıyor ve Merkel'i seçimde kaybetme baskısı öldürücü bir kabusa sürüklüyor. Irkçılığın hortlatıldığı Avrupa'da seçim öncesi kendisinin müslüman karşıtı olduğunu ispatlamak zorunda. Ayrıca son dönemde Ankara'dan çalım üzerine çalım yiyor ve bu nedenle müslüman Ortadoğu ve Afrika'da adeta siliniyor. Türk- Rus yakınlaşması da onları delirtiyor. İşte o Merkel kafayı yemiş bir şekilde ekrana çıkıp kendisine ayrılan uzun bir zaman diliminde Türkiye'ye saldırıyor. Alman elçiliğinde bir ay saklanan bir Türk pasaportlu teröristi cezaevine attık diye ağzına geleni söylüyor.
Biz dörtbin terörist dosyası verdik, Merkel "Bizde hukuk karar verir" dedi. Bir tek Alman ajanı için şimdi kendini yırtıyor, Ankara "Hukuk karar verir" diyerek tokatlıyor. Avrupa ülkelerinde Türk Bakanlara ve siyasilere uygulanan inanılmaz skandal kararları ve görüntüleri de unutmadık.
Alman milletvekili Bernd Fabritius, Avrupa Konseyi'nin görevlendirmesiyle yapacağı Türkiye ziyaretinin, Türk hükümeti tarafından iptal edildiğini söyledi. Fabritius ağlıyor...
Alman vakıflarında görevli 4 kişinin daha Türkiye'ye girişi yasaklandı. Lambadan çıkan Merkel hem ağlıyor, hem de deliriyor. Eski Türkiye artık yok!