Tarihi 27 Nisan 2017

Batıyorlar

Türkiye hızlı bir trafiğin içine giriyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hindistan, Çin'i ziyaret edecek, resmi davet teklifinde bulunan Putin'le görüşecek, ABD'de Başkan Trump ile bir araya gelecek. Amerika'nın derin adamı ve Başkanların akıl hocası Brezinski The Grand Chess Game kitabında diyor ki;
"Amerika'nın süper gücüne kafa tutabilecek dünya üzerindeki tek potansiyel güç Avrasya'dır." Rusya, Çin ve Orta Asya Cumhuriyetler'inden oluşan güce işaret ediyor Brezinski... Ve devam ediyor;
"Endüstriyel gelişme için tüm gerekli güç kaynaklarına, bilimsel adam, eğitilmiş işgücü ve teknik güce de sahipler. Dünya üzerinde olabilecek her şeye sahipler. Bunu bilmek için de ABD'ye ihtiyaçları yok." Amerika'nın derin adamı William Engdal "Eğer Brezinski'nin dediği gerçekleşirse Amerikan yüzyılının,İmparatorluğunun alacakaranlığı gelmiş olur. Ve şimdi olanlara baktığımızda tam da bunun gerçekleşmekte olduğunu söyleyebiliriz" diyor. Ukrayna'da başlatılan Rusya-Avrupa özellikle de Almanya savaşı Moskova ile Pekin'i birbirine inanılmaz şekilde yaklaştırdı. Washington'un hiç hesabında olmayan bir yakınlaşmaydı bu. ABD derin devleti uykudan uyandığında Obama döneminde yapılan akılalamaz hataları fark ederek Trump'ı başa getirdi. Bir el düğmeye bastı, dünyada inanılmaz gariplikler yaşanıyor, dengeler pinpon topu gibi her an değişiyor.
Maçın gidişatını değiştirecek tek oyuncu Türkiye... Herkes Ankara'yı yanında görmek için inanılmaz mücadele ediyor, kaybetme ihtimali olanlar aklını yitirerek saldırıyor.
Almanya Başbakanı Merkel işi gücü bırakıyor... 13 Avrupa ülkesinin liderini arıyor tek tek geçtiğimiz haftalarda. "Türkiye'deki referandum ile ilgili hepimiz aynı ortak dili kullanalım" çağrısı yapıyor...
Vatikan'a gidip PAPA huzurunda poz veren o liderler, bu çağrıya hemen uyuyor.
Ortak DİLİ hepinizin biliyorsunuz; Türkiye Cumhurbaşkanı'na, halkın katılacağı referanduma şiddetli bir şekilde saldırmak...
Türkiye Sincar'da PKK'yı vurdu, Amerika'dan yapılan açıklamalarda cümleler döndürülüp dolaştırılıyor, netlik yok. Buna karşın Avrupa öfkeli, Alman istihbaratı ülkede hemen PKK'lıları sokaklara döktü, Sincar'a "Türk operasyonu" Almanya'da protesto ediliyor.
PKK'nın içinde Amerikan, İngiliz, Fransız ve Alman kanadı var. Belli ki Alman kanadını fena halde vurmuşuz, durum onu gösteriyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Avrupa neler yapacağımızı referandumdan sonra görecek" diyordu. Sincar operasyonu Merkel'in "Ortak Dil" örgütlemesine bir cevaptır, dillerin kesilmesidir. Paris'te ŞİDDET dün tavan yaptı, 12 ayrı noktadaki olaylarda yüzlerce kişi yaralandı.
Coplar,yumruklar, tekmeler, gaz bombaları, orantısız güç kullanımları gırla gidiyor, Avrupa siyasetçilerinden ve medyadan tek yorum, tek eleştiri yok. Türkiye'de birinin ayağına diken batsa ayağa kalkan Avrupa, Paris'e MAYMUN takılıyor. ABD'nin derin planlarında Avrupa'yı dağıtmak, Rusya'yı yanına almak var ancak bu hayal Pentagon ile şirketleri karşı karşıya getiriyor. CIA sürekli DEAŞ'ı Avrupa'ya sürerek İngilizlerle birlikte AB'yi yok etmek için savaşıyor. Avrupa'da yaşanan olayların bazılarını da Alman-Fransız istihbaratları örgütlüyor, POLİS DEVLETİ haline dönüşerek parçalanmayı durdurmaya çalışıyorlar. Almanya geçtiğimiz haftalarda tam 30 bin kişiyi yeni kurduğu SİBER ORDU'ya almaya karar verdi. Yeni sosyal medya yasaları, sansür, hatta gerektiğinde internete ulaşımı yasaklamak için dahi bir dizi kanunlar çıkarmaya hazırlanıyorlar.
Tüm bunların perde arkasında kurulacak POLİS DEVLETLERİ'ne zemin oluşturma, bezdirecek sert önlemleri haklı çıkarma ve AB'nin çıkarlarını koruma telaşesi var.
Fransa'da ırkçılık hortluyor, Merkel'in yakın zamanda yapılacak seçimde koltuğu sallanıyor, çaresizlik kıtada tüm liderleri Türkiye düşmanlığına itiyor. İngilizler parçalanmayı ilk gören oldu. ABD'nin derin adamı William Engdahl "100 yıl önce dünyanın en büyük imparatorluğu olan İngiltere sesinin kısıldığını gördü.
Tabiri caizse kükremeye çalışan bir FARE SESİ olduğunu fark ettiler ve Birlik'ten kaçtılar" diyor. Avrupa Birliği'nde bankalar batıyor, 2008'de yaşanan karşılıksız borç sorunlarının hiçbiri çözülmedi. Sadece Avrupa Merkez Bankası'ndan borç almakla yetiniyorlar. William Engdahl "AB çöküyor ve sistemi patlamaya hazır" diyor. Böyle bir ortamda Türkiye, AB'nin iki katı büyüyor.
Tabii ki Ankara'ya koro halinde saldıracaklar.
Çünkü artık kaybediyorlar.