Tarihi 27 Temmuz 2016

Batı hizmetçisi ka’çanlar!

Türk uçakları Ankara'yı vuruyor. İşte "Vurun" emrini veren generallerden biri... Babası Karadeniz sahilinde bir yerleşim yerinin FETÖ İmamı. Baba birbuçuk yıl önce ölüyor.
Cenazesine Türkiye'nin dört bir yanından FETÖ imamları ve çete üyesi yağıyor. O general babasının cenazesine gitmiyor.
Çünkü giderse FETÖ İmamları ve çete üyeleri ile fotoğraf karesine girmek zorunda kalacak. Ve FETÖCÜ kimliği ortaya çıkacak.
Karşımızda, Türkiye Cumhuriyeti'nin başkentini vurma uğuruna, babasının bile cenazesine gitmeyerek kendini gizleme eğitimini icra eden bir CIA güdümlü terörist grubu var. Okunmuş-üflenmiş 1 dolarlarla 80 milyonu yönetebileceğine inandırılmış ahmaklar sürüsü ile karşı karşıyayız. CIA üst düzey yöneticisi Graham Fuller devşirmesi projenin ürünü olan FETÖ'nün "MEHDİ" olduğuna inanan ve İsa Aleyhisselamı bekleyen bir güruhtan bahsediyoruz. Halbuki Mehdi Aleyhisselam Haçlı-Siyonist ittifakına karşı tüm Müslümanları birleştirecek. Baktığımızda karşımızda Haçlı- Siyonist ittifakı NEOCONLARIN dibine kadar desteklediği bir FETÖ var. Ve o FETÖ'ye Neocon CIA yöneticileri, ABD'de oturma izni alıyor, kefil oluyor "Bu adam bizden" diyor. Osmanlı'yı yıkan AKLIN bu topraklarda tek hedefi vardı. "YIKIM"ı gerçekleştirmek için sahte din adamları üreterek, her yere sapkınlığı yaydılar. O yıkımı gerçekleştirenlerin devşirdikleri sahte din adamları bugün yeryüzünde ot gibi topraktan fışkırır hale geldi.
Gerçek İslam Süleymaniye kütüphanesinin tozlu raflarında duruyor. İslam dünyasının en büyük alimlerden biri olarak ittifakla kabul ettiği İmam-ı Rabbani Hazretleri, "Mehdi Aleyhisselam 3. Bin yılının en büyüğü olacak" diyor. Şu anda Hicri 1437 yılındayız, yani 2.bin yılı içindeyiz. Ben bile şu cahil halimle Mehdi Aleyhisselam'ın gelmesine en az 563 yıl olduğunu hesaplayabiliyorum.
Ancak sahte din adamlarını kurdukları fabrikaların tezgahlarından üretenler, "Körü körüne mutlak itaat" şırıngasıyla beyin yıkayarak
DAEŞ-EL KAİDE-FETÖ gibi terörist orduları kurdular. Gerçek İslamın önüne bu dindar görünümlü terörist orduları salarak duvar ördüler, İslamafobi oluşturarak NEOCON ideolojisine HİZMETKAR hale getirdiler. Onun için ortaya KAİNAT İMAMI olarak çıkan FETÖ, bir Amerikan gazetesine "BATININ HİZMETİNDEYİM" diye en büyük itirafı yapıyor. Peki Batı kim? İslam dünyasını petrol uğuruna kan gölüne çeviren Haçlı-Siyonist ittifakının MERKEZİ... "Mehdi" diye peşinden gidilen, "KAİNAT İMAMI" diye ortaya çıkan bir adam ayan beyan "Haçlı-SİYONİST" ittifakının HİZMETİNDE olduğunu dünyaya ilan ediyor. Ve o Haçlı-Siyonist ittifakının tüm elemanları, medyası FETÖ'ye sağanak yağmur gibi DESTEK yağdırıyor. BBC bile yayına uzman çıkarıp "Darbecilerin yaptıkları doğru. Tek hataları Erdoğan'ı öldürmemek" diye konuşturuyor. 246 kişini bombalanarak öldürülmesi doğruymuş.
"Batının hizmetindeyim" diyen KAİNAT İMAMINA bir destek de Kraliçe'nin resmi yayın organı BBC'den... Peki Erdoğan kim?..
Ölümden kaçan Suriyelilerden tutun, yakılarak öldürülen Arakanlılara sahip çıkan, zulüm altında inleyen İslam dünyasının sesi olan, yeryüzündeki Müslümanların tek hamisi.
Ve karşısında "BATININ EMRİNDEYİM" diyen, yeryüzündeki tüm zulümlerin mimarı sömürgeci zalimlerin uşağı olmaya hazır olduğunu ilan eden bir FETÖ... O FETÖ ki, "Uçakları kaldırın, helikopterleri uçurun, Müslümanları öldürün, alın size 1 dolar" diyor. Huffington Post'ta bir yazı kaleme alan CIA ajanı Graham Fuller de, oturma izni aldığı, kefil olduğu FETÖ için, darbe girişimi sonrası "Örnek İslamın temsilcisi" diye methiyeler düzüyor. F-16'larla Halkı ve halkın seçtiklerinin MECLİS'ini bombalatan, terörist için 246 kişiyi öldürdükten sonra "Demokrasi yanlısı" diyecek kadar ahmaklaşıyor. Haçlı- Siyonist ittifakı Batının peşinden giden bir FETÖ... Onun peşinden "Mehdi" diye koşan ahmaklar sürüsü... Başkenti, köprüyü bombalayan katiller sürüsünü Büyükada'da bir otelde "Hurra" diyerek seyreden bir Henry Barkey... CIA elemanı Graham Fuller'in ortak kitap yazdığı darbeci Barkey, otelden ayrılırken otele "Pensilvanya" yazılı Çan bırakmış.
Sanırım FETÖ'nün elini öptüğü PAPA'dan gelmiştir o çan. Ne yaparlarsa yapsınlar, ne kadar korurlarsa korusunlar artık çanlar Masonik örgütlenmeye giden terörist FETÖ ve CIA'nın emrine verdiği piyonları için çalıyor.
Yeryüzünde sığınacak delik arayan kaÇAN'lar haline geldiler...