Tarihi 7 Mart 2015

Dolarcılar kaybedecek

Dünyayı soyanların plazalardan yeryüzünü seyrettiği yerdir Londra Finans merkezi. O plazalarda çalışan Türk bankacı dostum aradı dün. "Burada tuhaf hareketler oluyor" dedi. Türkiye'deki dövize saldırıları izlediğini söyledi sık sık. "Tonlarca dolar alıyorlar buradan.
Aradan 24 saat geçiyor bir bakıyorum tekrar Türkiye'deki dövize milyarlar yatırıp çekiyor İngilizler. Bu asla normal değil.
Yazdıklarınız sonuna kadar doğru çünkü ben burada en yakından şahit olanlardanım
" dedi.
Ve noktayı şöyle koydu; "Size yıllardır Londra'da yaşayan biri olarak en büyük tespitimi de açıklamak isterim. İngilizler birisine saldıracakları zaman asla bunu face to face yani yüzyüze yapmazlar.
Ya perde arkasından ya da taşeron kullanarak işi bitirirler
."
İki hafta önce Londra'daydık ve o finans merkezinin tam göbeğinde YAZBOZ için çekimler yaptık. Rotschild hanedanının bankası HSBC'nin hemen yanında Fitch kredi derecelendirme kuruluşu vardı. Hemen yanında da Barclay Bank. İşte o Fitch dün açıklama yapıyor "Erdoğan başkanlığı kovalamaya devam ederse dolarda düşüş hayal olur" şeklinde sözlerle sopa gösteriyor. Yani bir kredi derecelendirme kuruluşu ile "Türkiye'de sistem değişecekse buna ancak biz karar veriririz" mesajını gönderecek kadar şeffaf alçaklar çıkıyor karşımıza. "Patron da sahip de biziz" demeye çalışıyorlar. Tıpkı "Merkez Bankası'na, faizlere karışamazsınız, bazı isimlere dokunamazsınız" diye yazan İngiliz medyası gibi pervasızlaşıyorlar. İşte Türkiye bu soyguncu alçaklara karşı bağımsızlık savaşı veren bir ülke durumunda şu an. İçimizdeki İngiliz taşeronları da dolara saldırıyorlar.
Medyadaki adamları da buna satır aralarından destek vererek çanak tutuyor.
Manipülasyon konusunda uzman olan beyaz yakalılarımızla geliyorlar. Paraleller, üçgenler, beşgenler, tweetlerde "Dolar alın" diye bastırıyor. Karşımızda müthiş bir ittifak var.
Seçimler yaklaştıkça daha da gelecekler, kirli planlarını sahneye bir bir koyacaklar. İngiliz gazeteleri "Türkiye'de yakında şiddet olayları tırmanacak" diye boşuna yazmıyor.
Nereden biliyorlar, bu istihbaratı nereden aldılar? Böyle bir soruyu yöneltmek de saçma. Çünkü ne olacağını söyleyen aynı zamanda da planlayandır. Geçtiğimiz hafta bu sütunlarda kısaca bahsetmiştim.
Zengin bir iş adamı dostumla aramda geçen diyalogları yazmıştım. 2014 Eylül ayında boğazda yaşayan Baronlardan biri ile sohbet ediyor. "Paramı nasıl değerlendireyim" diye soruyor. Bizim Baron "Dolara yatırım yap, 2015'in ilk aylarında 2500'ü geçecek" diyor.
Adam asla KAHİN değil. Ama O'nun da Küresel Baronlarla müthiş ortaklık ve ittifakları var. Planların yatırıldığı masada tabii ki O da var. Yani aylar önce doların hangi noktaya çekileceğini planlayan ve bunun üzerinden ülkede operasyon yapmayı hedefleyen bir AKIL çıkıyor karşımıza. Evet bu defa seçim öncesi hem sokak hareketleri hem de ekonomik saldırı ile Erdoğan'ı indirme senaryosu için düğmeye bastılar.
M.Ali Birand yıllar önce Suudi Kralı ile röportaj yapmıştı. "Çok silahınız var mı?" diye sormuştu. Kral "Evet" deyince, Birand "Gösterebilir misiniz?" diye sormuştu. Kral'ın cevabı ilginç olmuştu; "Silahı çıkarırsam vururum. Çünkü racon bu. Çıkan silah ateşlenir." Şu anda silahlar yağlanıyor. Londra'ya bağlı sol ve onlarla ittifak yapan dindarlar hazır kıta kapıda bekliyor.
Finans merkezleri DOLAR saldırısı ile hücum borusunu çaldı. Para İmparatorları'nın tetikçisi Soros, bir kez daha sırtında para çuvalıyla kapımıza dayandı. Ancak bilmedikleri bir şey var. Türkiye artık eski Türkiye değil. Ve kısa bir süre önce Türkiye piyasalarına 20 milyar dolarla saldıran Soros, 5 milyar dolar kaybederek kaçtı. Bizim Kapalıçarşı'nın gücünü bilmiyordu. Çarşı tepesine yıkıldı. Dolarla oynayanların da üzerine yıkılacak. Ve dolara saldıranlar bir kez daha kaybedecekler.