Tarihi 29 Ocak 2015

Dünya bir 'top'tur!

Adam bir şebeke kurmuştu. Sıradan biriydi, otomobil satıyordu. Ülkenin güneyinde İsrail hesabına casusluk yapıyordu. 55 yaşındaydı, MOSSAD ajanı olarak ortaya çıkmış, tutuklanmıştı.
Evinde dinleme cihazları bulunmuştu. Bir başka adam emekli generaldi.
Eşiyle birlikte MOSSAD'a çalışıyordu. Ülkesini sattığı için tutuklandı. Yanında aynı onun gibi ülkesini satan üç kişi çalışıyordu. Adamın adı Gazvan Şahin'di.
Albay rütbesinde bir askerdi.
Üç alt rütbede subayla birlikte tutuklandı. O da MOSSAD ajanıydı, ülkesini İsrail'e peşkeş çekiyordu.
Göllerde yer alan sazlar gibi o ülkede yerden MOSSAD ajanı fışkırıyordu. Bereketli topraklarda ajan fışkırtan ülkenin adı Lübnan'dı.
Geçtiğimiz yıl yapılan sadece tek bir operasyonda MOSSAD'a çalışan 50 kişi tutuklanmıştı. Bir zamanlar o ülkede iç savaş çıkartmışlar, milleti birbirine sokmuşlardı. "Bundan sonra bu ülkede birbirini boğazlayan kanlıbıçaklı gruplara ayrılanlar asla yan yana gelmez" deniyordu. Ancak ÜST AKIL istedi mi, imkansız yoktu. İşte o yan yana gelmesi mümkün olmayan grupları barıştırıp Lübnan yeniden imar edildi. Nasılsa iç savaşta bir deri bir kemik kalmıştı. Kendini toplayana kadar aradan çok sular akardı. Diklenme dönemi gelirse karıştırmak da kolaydı. Nasılsa çatışmaya sokulacak çok grup, çok örgüt vardı. Sızardın içlerine, birbirini yedirirdin.
Lübnan modeli çok iyi bir sistemdi.
Bugün Suriye'de neden aynı sistem kurulmasındı?
ÜST AKIL işte bunu istiyor. Yanyana gelmesi mümkün olmayan grupları barıştırarak çözüm arıyor. Katil Esad ile öldürdüklerinin çocukları aynı masada olacak. IŞİD'e de bir çözüm bulunur masaya çekilir. Kürtlere zaten silah yağdırmışsın, seni dinler, masadan kaçmaz. Yarın barıştırır, haftaya bir aksilik olup söz dinlemeyen çıkarsa birbirine iki dakikada vurdurur, diz çöktürürsün.
Ülkeyi istediğin gibi yönetirsin. Nasılsa heryer istihbaratçı ve ajan kaynıyor.
Mesela Esad'ın yanında Hizbullah askerlik yapıp savaşıyor. Onları İranlı generaller yönetiyor. Geçtiğimiz günlerde İsrail bir İranlı generali Suriye'de öldürdü.
İran Cumhurbaşkanı ABD'ye mesaj gönderdiklerini ve intikamın yakında nasıl alınacağını göstereceklerini açıkladı.
Lübnan'daki Hizbullah zaten İran'ın kontrolünde. Elinde yüzbin füze olduğu açıklandı.
Dün Lübnan'dan bir füze attılar, İsrail zırhlı aracını vurdular, yaralı ve ölü var.
İsrail de topçu ateşiyle cevap verdi, savaş uçaklarını kaldırdı. Hizbullah hemen üstlenip "İsrail'i vurduk" dedi.
İşte o Lübnan Hizbullah'ının lideri Nasrallah'ın en yakınındaki koruması Muhammed Şavraba geçtiğimiz haftalarda tutuklandı. Adam MOSSAD ajanı çıktı. Yalnız değildi ve ona çalışan adamları da vardı. Bugün koruma olursun, yarın 2. Adam. 1. Adam ölünce de en tepesine MOSSAD ajanı olarak oturup "Allahuekber" diye bağırır, beş vakit namazı cemaatle kılar, "YÜRÜYÜN cennete, ölün" dersin İsrail aşkına.
MOSSAD ajanı Muhammed Şavraba, Hizbullah lideri Nasrallah'ı korurken en büyük HİZMET'i liderin yaşadığı her yere dinleme cihazı yerleştirmek olmuş. Evet bugün NETENYAHU dünyada tecrit edilmiş durumda. Kendisine büyük öfke, önünde de 6 hafta sonra aşması gereken bir seçim var. Savaş çığlıkları oyları artırır.
Lübnan gibi taşeron olarak kullanılacak ülkelere ihtiyaç var.
Yıllardır sosyalist "solcu" parti olarak ortaya çıkan HAAVODA bile bu seçimlerde kendisini "SİYONİST CEPHE" diye adlandırdı. Milli duyguları harekete geçirerek oy toplama savaşına girdi. Zaten beş ay önce de İsrail ordusu tarafıdan yapılan açıklamada Hizbullah ile büyük bir savaş için planların hazır olduğu belirtilmişti. Adamlarda her şey planlı.
Seçimler çok önemli...
ÜST AKIL böyle bir şey işte.
Planları verirsin güneydeki ülkeyi çok sevenlere, ne istiyorsan uygulatırsın.
Nasılsa dinleme cihazları ile kendilerine çalışacak çok adam var hemen her ülkede.
Düğmeye basarsın, top gibi oynarsın.
Yeryüzünde TOP bulmak zor değil!!!