Günlük burç yorumları – 9 Aralık 2018 Pazar

Günlük burç yorumları Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Astrolog Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 9 Aralık Pazar günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 09 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 09 Aralık 2018, 09:57
Günlük burç yorumları – 9 Aralık 2018 Pazar

İÇİNDEKİLER

Koç: Güven problemi yaşadığın bir gün. İlişkin varsa kafandaki soru işaretleri artabilir. Kafandaki düşünceleri ortaya koyabilirsin. Tarafsız olarak gerçekleri haykırabileceğiniz bir gün. Sağlık sorunları ile uğraşanların derdine koşmayı ilke edindiniz.

Boğa: İlişkilerinde net beklentiler içindesin. Son zamanlarda canını sıkan insanlara açık sözlü konuşmalar yapabilirsin. Her yönünüzle dikkat çekmeyi başarıyorsunuz. Aşık olduğunuz kişi heyecan dolu. İkili ilişkilere dikkat.

İkizler: Planlarını uygulamak, her yerde olmak için çalışma yapabilirsin. Mümkünse kimse üstüne gelmesin! Bu kadar iyi niyetli olmaya son vermelisiniz. Fazla fedakarsınız. Alacak verecek işleri ile kafanız karıştı.

Yengeç: Hakkında iyi düşüncelere sahip olduğun insanlara bakışın değişebilir. Düşünürken çok özgürsün. Önünüze çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. Sevdiğiniz hakkındaki şüpheleriniz açığa çıkarak onu kıracaksınız.

Aslan: Ruhani olarak rahatlamalısın. Sana haksızlık yapanlar, alanına giremiyor. İş konusunda avantaj sağlıyorsun. Güzel bir güne hazırlanıyor olabilirsiniz. Ancak gün ortasında tatsız bazı olaylara şahit olarak üzülebilirsiniz.

Başak: Hayatını başkalarının hayatıyla kıyaslayıp öz eleştiri yapabilirsin. İnternet üzerinden biriyle konuşabilirsin. Bazen çılgınca hareketler yapıyor ve macera arıyorsunuz. Gönlünüzü her gelene kaptırmayın.

Terazi: Gelecekle ilgili soru işaretlerin artıyor. Kimin kalıcı, kimin geçici olduğunu görmek istiyorsun. Huysuzluk ve vefasızlık yapan insanlara karşı affedici davranarak kendinizden ödün veriyorsunuz.

Akrep: Bugün kafanı kurcalayan bir konuyla ilgili bakış açını tamamen değiştirecek yeni bilgiler edinebilirsin. Hem çevrenize hem kendinize karşı esnek davranmalısınız. Aksi halde iç huzurunuz bozulabilir.

Yay: Ailenin stresini taşıyorsun. Adımlarına karar verirken, bunun nereye kadar süreceğini göz önünde bulundurmalısın. Sağlığınıza özen gösterseniz iyi olacak. Kendinizi ihmal ediyor ve bu aralar kötü besleniyorsunuz.

Oğlak: Sona gelmiş bir durumu kabullenmek zor olur. Değişime karşı koymak, üzerinde baskı oluşturuyor. Sevdiğiniz kişi sizi üzebilir. Sorunlar yaşamanız dünyanın sonu gelmiş anlamını taşımıyor.

Kova: Bugün, evinle ilgili sorunlar yaşayabilirsin. Monotonlaşmış ilişkilerden bir an evvel kurtulmak istiyorsun. Güne keyifli başlayacaksınız. Saygı duyduğunuz kişiler sizi destekleliyor. Farklı çevrelerle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Balık: Sakinlik aradığından emin misin? Sanki her şey seni buluyor gibi davranman yakın çevreni kızdırabilir. Bugün şansınız çok açık. Gösterişli olduğu kadar disiplinli bir yaşamı da tercih ediyorsunuz.