Son dakika: Meteoroloji'den son dakika toz taşınımı uyarısı! İstanbul hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji'den son dakika toz taşınımı uyarısı geldi! Uzmanlar toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi durumlar konusunda vatandaşları uyardı. İstanbul hava durumu nasıl olacak? Toz aşınımı hangi bölgeleri etkileyecek? Türkiye genelinde hava durumu nasıl olacak? İşte son dakika hava durumu detayları...

Giriş Tarihi 17 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 17 Ekim 2018, 19:17
Son dakika: Meteoroloji’den son dakika toz taşınımı uyarısı! İstanbul hava durumu nasıl olacak?

İÇİNDEKİLER

Son dakika hava durumunu merak eden vatandaşlar için beklenen açıklama Meteoroloji'den geldi. Toz taşınımı hangi bölgeleri etkiliyekece? Türkiye genelinde hava durumu nasıl olacak? İstanbul'da hava durumu nasıl olacak? İşte son dakika hava durumu bilgileri:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Bugün (Çarşamba) Suriye üzerinden gelen ve özellikle Doğu Akdeniz ile İç Anadolu başta olmak üzere güney ve iç bölgelerde etkili olan toz taşınımının yarın (Perşembe) Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun batısı, Doğu Akdeniz ve İç Anadolu'da etkisini sürdüreceği, cuma günü Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'da etkili olduktan sonra, hafta sonunda yağışlı sistemin gelişiyle birlikte etkisini kaybettireceği tahmin edilmektedir.

Toz taşınımı hadisesinin sebep olabileceği; görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir."

İSTANBUL'DA 18 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ HAVA DURUMU
İstanbul'da 18 Ekim Perşembe günü bulutlu bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı 20 derece, hissedilen sıcaklık ise 19 derece civarında olacak.

İSTANBUL'DA 19 EKİM CUMA GÜNÜ HAVA DURUMU
İstanbul'da 19 Ekim Cuma günü parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı 20 derece, hissedilen sıcaklık ise 21 derece civarında olacak.

İSTANBUL'DA 20 EKİM CUMARTESİ GÜNÜHAVA DURUMU
İstanbul'da 20 Ekim Cumartesi günü yağmurlu bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı 19 derece, hissedilen sıcaklık ise 22 derece civarında olacak.

İSTANBUL'DA 21 EKİM PAZAR GÜNÜ HAVA DURUMU
İstanbul'da 21 Ekim Pazar günü parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı 17 derece, hissedilen sıcaklık ise 18 derece civarında olacak.

İNTERAKTİF HAVA DURUMU :