BİM indirim fırsatları... BİM 28 Eylül-5 Ekim aktüel ürünler kataloğunda bu hafta neler var? BİM aktüel ürünler...

BİM tarafından sık sık yapılan indirim fırsatları her zaman olduğu gibi yine araştırılıyor. BİM 28 Eylül-5 Ekim aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. Peki ama bu hafta BİM'de hangi ürünler indirimli? BİM aktüel ürünler listesinde neler var? BİM'de hangi ürünler daha ucuz? İşte BİM 28 Eylül-5 Ekim aktüel ürünler listesi...

Giriş Tarihi 25 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 25 Eylül 2018, 22:21
BİM indirim fırsatları... BİM 28 Eylül-5 Ekim aktüel ürünler kataloğunda bu hafta neler var? BİM aktüel ürünler...

İÇİNDEKİLER

Vatandaşlar her zaman olduğu gibi yine ucuz ve kaliteli ürün almak için indirim fırsatlarını kollamaya başladı. BİM 28 Eylül-5 Ekim aktüel indirimli ürünler kataloğu da vatandaşın bu arayışına uygun ürünlerle dolu. BİM indirimli ürünleri her hafta güncelleniyor. Her hafta bazı ürünlere indirim yapan BİM tüketiciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Peki ama BİM indirim fırsatında bu hafta neler var? BİM aktüel ürünler kataloğunda hangi fırsatlar var? BİM'de bu hafta hangi ürünler indirimde? İşte sizler için derlediğimiz BİM 28 Eylül-5 Ekim aktüel ürünler kataloğu...

BİM İNDİRİM FIRSATLARI

BİM'in aktüel ürünler kataloğunda dikkat çeken ürünlerin başında bu hafta 34,90 liradan satışa sunulan erkek trekking ayakkabı göze çarpıyor. Kış aylarının yaklaşması nedeniyle ayakkabı ihtiyacı olanların ihtiyacını karşılayabilecek bu ürün iyi bir fırsat durumunda.

Otomobil sahibi vatandaşların ihtiyaçları da bu hafta BİM tarafından es geçilmemiş durumda. Özellikle araç içi temizliğine özen gösteren sürücüler için 125 liradan satışa sunulan "oto araç süpürgesi" araç sahipleri için güzel bir fırsat niteliğinde.

Ev tadilatlarında her zaman ihtiyaç duyulan matkap, bu haftaki BİM aktüel ürünler kataloğunda 225 lirayla göze çarpan ürünlerin başında.

Ev ihtiyaçları da BİM tarafından bu hafta düşünülmüş durumda. Çift kişilik nevresim takımı 79,90'dan satışa sunulacak.

Kış aylarında sıcak su ihtiyacını şofben ile gidermeyi düşünen kişiler için de güzel bir fırsat var. 119 liraya satışa sunulacak.

Kahveseverler de mutlaka bu haftaki BİM kataloğuna göz atmalı. Filtre kahve makinesi 89.90'dan satışa sunulmuş durumda.