Mangal keyfi çağırır kanseri
Havalar ısındı sezonu açıldı. VM Medical Park Bursa Hastanesi'nden Doç. Dr. Nilüfer Avcı, fazla et tüketen, özellikle mangalda veya kaynatılarak çok yüksek ısıda kimyasal işlemlere maruz bırakılan etlerin kanser riskini artırdığını söyledi. Sebze-meyve tüketimi ile mide ve bağırsak kanseri riskinin azaldığını belirten Doç. Dr. Avcı, kanser hastalarına doktorlarına danışmadan vitamin almamaları uyarısı yaptı.
Etiketler:
  • 16 Haziran 2017, Cuma

kalan karakter 1000

Erhan Erhan

Daha da tehlikeli olan ALUMUNYUM FOLYOYA SARILMIS GIDALARI KIZARTMAK VE MANGAL YAPMAK.

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 16.06.2017 20:38

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.