KIRMIZI PANCAR VE HAVUÇ :
Her ikisinde de betakaroten vardır ve karaciğer fonksiyonlarının iyileşmesini sağlar. Pancar vücuttan ağır metallerin temizliğinde rol alır. ELMA : Yüksek lif içerir ve sindirim sistemindeki toksinlerin atılımına destek olur.
BRO KOLİ VEKARNA BAHAR :
Sülfür içeriği ile etkilidir. Toksin atılımı sürecinde karaciğer destekler.
ENGİNAR : Karaciğer hücre onarımına destek olur ve yağlanmasını engeller.
ZERDEÇAL : Karaciğeri güçlendirir, yağların sindirimini kolaylaştırır.
KOYU YEŞİL YAPRAKLI SEBZELER : Ispanak, roka, tere, pazı gibi koyu yapraklı sebzeler yüksek ağır metaller ve kimyasallara karşı karaciğeri destekler.
ZENCEFİL : Karaciğer yağlanmasına karşı koruyucudur.