SonuMUZ mutluluk!

Potasyum ve magnezyum zengini muz, cinsel sorun yaşayan erkeklerin imdadına yetişiyor. Libidoyu artırıp, cinsel enerjiyi ateşleyen lezzetli meyve mutluluk veriyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2016 Güncelleme 28 Ağustos 2016, 00:43
SonuMUZ mutluluk!

İÇİNDEKİLER

Günlük hayatta tükettiğimiz gıdalar birçok derde deva oluyor. Küçük-büyük herkesin severek yediği muz da, içerdiği B vitamini, potasyum ve magnezyum ile şifa veriyor. Erkeklerde libido, bu minerallere bağlı olarak artıyor. Muz, cinsel birliktelikte erkeğin enerjisini ve gücünü artırıyor. Muzun sağlığa faydalarından bazıları şöyle sıralanıyor:

Mide ülseri: Aşırı mide asidi üretimini dengeleyerek mide ülseri oluşumunu önler ve mevcut ülserin tahriş olmasını engeller.
Göz sağlığı: Göz hastalıklarından korunmaya ve gözlerin bozulmasını önlemeye yardımcı olur.
Enerji: Efor gerektiren bir egzersiz öncesinde 2 muz yemek hem kan şekerini dengeler hem de egzersiz sırasında ihtiyaç duyacağınız enerjiyi verir.
Kramplar : Egzersiz sırasında veya geceleri yaşanan kas krampları için muz yiyebilirsiniz.
Şişkinlik: B6 vitamini bakımından zengin olan muz vücudun aşırı su tutmasını önler, zayıflamaya yardımcı olur.
Reflü: Mide asidini dengeleyen muz aşırı asit üretimi nedeniyle yaşanan reflü ağrılarına iyi gelir.
Hafıza : Düzenli olarak muz yiyerek hafıza ve konsantrasyon için önemli bir mineral olan potasyumu yeterli miktarda alabilirsiniz.
Depresyon: Muz, doğal bir aminoasit olan ve vücut tarafından depresyon tedavisinde önemli rolü bulunan serotonine dönüştürülen 'tryptophan' içerir.