Aşka tohum katın!

Mucizevi bitkiler cinsel hayatında sorun yaşayanların imdadına yetişiyor. Uzmanlar, çiftlerin arzularını kamçılayan bitki kürlerini öneriyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2016 Güncelleme 24 Temmuz 2016, 01:59
Aşka tohum katın!

İÇİNDEKİLER

Cinsel açıdan çekilen sorunlar dert olmaktan çıkıyor. Uzmanlar, cinsel performansı artıran, kan akışını hızlandırıp ereksiyon sorununu gideren çiftlerin arzusunu kamçılayacak, metabolizmayı güçlendirerek enerji veren bitkisel tonikler öneriyor.
İşte çiftlerde aşkı ateşleyecek, güdüleri kamçılayacak doğal kürler:

Havanda dövülerek toz haline getirilmiş bir kahve fincanı çörek otu tohumu ile iki kahve fincanı kadar süzme balı karıştırın.
Sabah ve akşam bir çorba kaşığı yiyin.

Bir litre suyun içine toz haline getirilmiş olan birer silme çorba kaşığı tere tohumu, şalgam tohumu, havuç tohumu katın.
Kaynattıktan sonra süzün.

Günde iki kez sabah ve akşam birer fincan için.

Bir litre sütün içine iki çorba kaşığı filiskin tohumu katın. Kaynattıktan sonra süzün. Sabah ve akşam birer su bardağı için.

Havanda dövülerek toz haline getirilmiş bir tatlı kaşığı acı bakla tohumunu, bir tatlı kaşığı süzme bal ile karıştırıp akşamları yatmadan bir saat önce yiyin.

Havanda dövülerek toz haline getirilmiş bir çorba kaşığı turp tohumu ile yarım çay bardağı süzme balı karıştırın. Sabah ve akşam birer tatlı kaşığı yiyin.