Siyah noktalara limon sıkın

Cildinizdeki siyah noktalar ve lekeler kabusunuz olmasın! Doğal malzemelerden yapacağınız basit ve etkili maskelerle bu durumdan kurtulabilirsiniz! Limon ise siyah noktaların baş düşmanıdır!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2015 Güncelleme 02 Temmuz 2015, 01:19
Siyah noktalara limon sıkın

İÇİNDEKİLER

Pek çok kadının kabusu olan siyah noktaların yok edilmesi evde yapacağınız doğal yöntemlerle mümkün! İşe o mucizevi kürler:

5 DAKİKA DA SİYAH NOKTALARDAN KURTULUN!

Siyah noktalar burun, yanaklar, boyun ve sırtta görünebilir. Bu durum kötü bir manzara ortaya çıkarır. Pek çok kadın bu lekeleri yok etmek için çeşitli yöntemler dener. Genellikle tıkanmış gözenekler, kötü beslenme, hormonal dengesizlik ve yağlı cilt ve saç sonucunda görünür. Sizi rahatsız eden ve bir türlü yok edemediğiniz siyah noktalardan, sadece bal ve limon ile 5 dakika içinde kurtulabilirsiniz.

YARIM LİMON
* Bal Birkaç damla. Limon ve ballı karıştırın. Yüzünüzde siyah nokta olan bölgelere dikkatlice bir şekilde sürün. Daha sonra ovalayın. 5-7 dakika sonra, soğuk su ile durulayın. İlk kullanımdan sonra sonuçları göreceksiniz cildiniz yumuşak, pürüzsüz ve temiz olacak! Tedavi, haftada bir kaç kez tekrar edilebilir.

KIRIŞIKLIKLAR, KOYU LEKE VE ÇİLLER İÇİN MAYDANOZ
* Maydanoz yaprakları ve limon (ya da elma sirkesi) yüzünüzdeki karanlık noktaları, çilleri yok eder. Sağlıklı bir cildiniz olmasını sağlar.

* Maydanoz vitamin ve mineraller açısından zengindir ve onun suyu potasyum ve manganez bakımından zengin esansiyel yağlar içerir.

* Geleneksel ateş, böbrek hastalığı, idrar yolu enfeksiyonu, diyabet, göz iltihapları, ve hatta iktidarsızlık için de maydanoz öğrenilir.

* Kozmetikte maydanoz yaprakları her zaman beyazlatma ve rejeneratif özellikleri bilinmektedir.

* Kızarıklık, tahriş ve şişlikleri kaldırır ve yeniler ve cildi güçlendirir.

* Bu kırışıklıkların görünümünü tamamen engeller.

* Kırışmış hassas göz çevresi tedavisi için mükemmeldir.

* Akne ve siyah nokta ortadan kaldırılması yardımcı olur.

*Kolayca Maydanoz yaprakları bu losyon hazırlamak ve günlük bazda yüz bakımı için kullanabilirsiniz.

YÜZÜNÜZÜ CANLANDIRMAK İÇİN MUZ!
Evinizdeki ürünlerde cilt sıkılaştırma maskesi yapabilirsiniz! İş o mükemmel bir maskelerden biri:

* Muz 1 buçuk

* Yoğurt yerleştirilen yulaf ezmesi 3 yemek kaşığı

* Bal 1 yemek kaşığı

* 1 yumurta

* Muz ve yumurta, bal ve çekirdekleri ile karıştırın.

* Bu maskeyi uygulamadan başlamadan önce yüzünüzü temizlemeniz gereklidir.

* Maskeyi yüzünde 10 ila 15 dakika bekletin.

* Muz cilt için iyi besinlerle dolu olduğundan yüz ve cilt üzerindeki kırışıklıklara karşı yararlı olabileceği bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

* Herkes bu maskeyi kullanabilir. Tüm cilt tipleri için iyidir.

* Bu maskenin etkileri daha çabuk fark edilir! Ancak kozmetik ürünlerin aksine etkileri daha sonra ortaya çıkar. Sabırlı olun ve maskeyi düzenli olarak kullanın. Maskede hiçbir kimyasal madde bu olmaması doğal onarım sürecini devam ettirir. Bu durumda daha sağlıklı bir cilde sahip olabiliriz.