Madonna'nın gençlik sırrı

Geçen hafta İstanbul'da konser veren Madonna, genç görünümüyle de hayran bıraktı. Genç kalmak isteyenlere uzmanlar bazı tavsiyeler verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Haziran 2012 Güncelleme 12 Haziran 2012, 01:52
Madonna’nın gençlik sırrı

İÇİNDEKİLER

Yaşlanmak doğanın kaçılmaz bir sürecidir. Ancak bu süreci yavaşlatmak, 60'larında 40 yaşındaymış görünmek de mümkün. Bunun son örneğini enerjisi ve güzelliğiyle parmak ısırtan Madonna gözler önüne serdi. Dr. İsmail Ağar, işin sırrının disiplin olduğunu söyledi. "Beslenme ve spor disiplini, sağlıklı yaşam koşullarını seçmesi ve sağlıklı yeniliklerle güzellik ve bakımına ayırdığı süreç 54 yaşındaki Madonna'yı 40'lı yaşlara sabitledi" diyen Ağar, genç kalmak isteyenlere bazı tavsiyelerde bulundu:

DÜŞMANLARI BİLİN
Güzellik sırları nedir? İnsanı yaşlandıran, yaşlı görünmesine neden olan bir dizi düşmanın başında sigara, alkol, güneş ışınları, olumsuz çevre koşulları, şişmanlık ve buna paralel oluşan vücut deformasyonları geliyor. Sağlıklı kiloya ulaşmak; şekerden uzak, lif zengini beslenme disiplini ile form tutmanın en basit formülüdür. Zayıflamak için destek almak isteyenler beslenme programlarını düzenleyerek işe başlayabilir. Akapunktur, zayıflamadan sigara bırakmaya kadar pek çok konuda yardıma koşuyor. Spor mutlu eder. Gerek salgılattığı hormonlarla mutluluk kaynağı, gerekse disiplin ve sağlığın altın anahtarı olan sporu doktor kontrolünden sonra kendinize en uygun seçimle hayatınıza sokun. Bedeninizdeki olumlu gelişmelere inanamayacaksınız. Deformasyonlara çözüm... Madonna gibi güzelliğini ve gençliğini korumaya çalışan pek çok kadın, yardımcı yöntemlere başvuruyor. Bunların sağlıklı, güvenilir ve ehil ellerde olanını seçmek çok önemli. Geçtiğimiz yıllarda adını Madonna'nın gençlik formülü olarak duyuran akustik yüz ve vücut dalgaları; yüz, bacak, karın, kalça ve kollardaki sarkma ve deformasyonlar için uygulanıyor.

BEDENİ İÇTEN BESLEYİN
"Kan aşısı ile yaşlanmanın başlıca sorumlusu olan serbest oksijen radikalleri ile savaşılmaktadır" diyen Dr. Ağar, şöyle konuştu: "Ozon fiziksel dayanıklılığı artırdığı gibi, erkeklerde ise cinsel fonksiyon bozukluklarının tedavisinde sıkça kullanılmaktadır."

SELÜLİT TAMAMEN YOK EDİLEBİLİR...
Selülite bir hastalık, dolaşım sorunu olarak bakmak gerektiğini belirten Dr. İsmail Ağar, şunları söyledi: "Son yıllarda selülit dokusu üzerine yapılan çalışmalar önemli bir faktörü ortaya koydu. Bu da selülitin portakal kabuğu görünümüne neden olan cilt ile yağ dokusu arasında uzanan oldukça sertleşmiş bağ dokusu yapıları olduğuydu. Bir yandan dolaşım bozukluklarını tedavi eden enjeksiyon tedavisi, bir yandan sertleşmiş bağ dokusu elemanlarına ulaşabilecek güçte derin titreşim yaratarak ve bu sertleşmiş dokuyu parçalayacak enerjiyi aynı çatıda buluşturan tedavi yaklaşımı selüliti maksimum düzeyde kalıcı olarak tedavi edebilmektedir. Achustikmezoterapi tedavisi acısız bir yöntemdir."